2018-09-17 11:17:27
Φωτογραφία για Ένταση και επεισόδια στο Εργατικό Κέντρο Κατερίνης (βίντεο)
Ένταση και επεισόδια σημειώθηκαν στο Εργατικό Κέντρο Κατερίνης σε συνέδριο που διοργάνωνε η ΠΑΣΚΕ, συνέδριο το οποίο άλλη παράταξη κατήγγειλε ως νόθο. Στον χώρο του συνεδρίου το

οποίο διεξάγονταν με κλειδωμένες πόρτες κατέφτασαν μέλη της Εργατικής Ταξικής Ενότητας. Ακολούθησε ένταση με φωνές, σπρωξίματα και μία λιποθυμία μέλους της ΠΑΣΚΕ, την οποία η Εργατική Ταξική Ενότητα καταγγέλλει ως "ψεύτικη".

Στην ανακοίνωσή του, μεταξύ άλλων, το ΠΑΜΕ Πιερίας αναφέρει:

Η προσπάθεια της απερχόμενης διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Κατερίνης να διοργανώσει ένα ακόμα νόθο συνέδριο το Σάββατο 15 Σεπτέμβρη έπεσε στο κενό.

Είναι σε όλους γνωστό ότι και το φετινό συνέδριο η ΠΑΣΚΕ το οργάνωνε με συμμετοχή αντιπροσώπων από μια σειρά σωματεία φαντάσματα, χωρίς καμία δράση όλο το προηγούμενο διάστημα και χωρίς να τηρούνται ούτε οι στοιχειώδεις διαδικασίες στις εκλογές τους.

Πρόκειται για σωματεία αρκετά από αυτά ανύπαρκτα, χωρίς μητρώα που “ψηφίζουν” τηλεφωνικοί κατάλογοι, που δεν πραγματοποιούν συνελεύσεις, που κρατάνε ανοιχτό μητρώο μελών χωρίς οικονομική τακτοποίηση κατά τη διάρκεια των εκλογών, με στόχο να εκλέγουν αντιπροσώπους για το συνέδριο. Εν όψει του φετινού συνεδρίου όμως ο θεατρινισμός και οι γκανγκστερικές τους μέθοδοι ξεπέρασαν κάθε όριο.

Πηγή: pierikialithia.blogspot.com
_
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ