2018-09-17 12:01:29
Φωτογραφία για Ξεκάθαρη η σφραγίδα Δώνη στον φετινό Παναθηναϊκό
Ο Παναθηναϊκός τα έχει πάει εξαιρετικά στα πρώτα παιχνίδια, πετυχαίνοντας 7 γκολ, με παίκτες όπως ο Μπουζούκης και ο Χατζηγιοβάνης να έχουν τραβήξει δικαιολογημένα την προσοχή με τις εμφανίσεις τους και την τεράστια πρόοδο που έχουν σημειώσει σε σχέση με πέρυσι. Ωστόσο, το πραγματικό κατόρθωμα του Γιώργου Δώνη δεν έγκειται τόσο στην επιθετική λειτουργία, αλλά κυρίως στην εξαιρετική αμυντική οργάνωση και τη συνοχή που παρουσιάζει ο Παναθηναϊκός ως σύνολο.

Οι Πράσινοι έχουν δεχθεί μόλις δύο γκολ, με το ένα, κόντρα στην ΑΕΛ, να προέρχεται από το σημείο του πέναλτι. Ένα ανόητο πέναλτι που παραχώρησε ο Φάνης Μαυρομμάτης, ο οποίος κατά τα άλλα είναι μια από τις αποκαλύψεις του Παναθηναϊκού με τη σταθερότητα που παρουσιάζει στα μετόπισθεν. Από κοντά και ο παρτενέρ του στην άμυνα, Δημήτρης Κολοβέτσιος, που έχει αναλάβει ηγετικό ρόλο στον φετινό Παναθηναϊκό, αλλά και ο γκολκίπερ, Σωκράτης Διούδης, ο οποίος έκανε δύο σπουδαίες επεμβάσεις κρατώντας το προβάδισμα κόντρα στην ΑΕΛ
. Ο Εμάνουελ Ινσούα αποτελεί «εγγύηση» στα αριστερά, ενώ ο Ματίας Γιόχανσον με την καταπληκτική του εμφάνιση στη Λάρισα και τα δύο γκολ που πέτυχε, δημιουργεί έναν ευχάριστο «πονοκέφαλο» στον Δώνη, που προτιμούσε τον Ουσμάν Κουλιμπαλί στα δύο πρώτα παιχνίδια. Συνολικά, πάντως, ο τεχνικός του Παναθηναϊκού δείχνει να έχει ξεπεράσει τον μεγαλύτερο κίνδυνο που αντιμετωπίζουν οι νεανικές ομάδες, την απειθαρχία. Οι Πράσινοι όχι μόνο δεν έχουν πέσει σε αυτή την παγίδα, αλλά αντιθέτως παρουσιάζουν ένα εξαιρετικά δουλεμένο σύνολο με ξεκάθαρη της «σφραγίδα» του προπονητή.

Πηγή: sportdog.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ