2018-09-17 15:45:13
Φωτογραφία για Αναλαμβάνει τη διεύθυνση προγράμματος του ALPHA;
Πριν από λίγο καιρό έσκασε σαν “βόμβα” η είδηση ότι η Διευθύντρια Προγράμματος του ALPHA Ιζαμπέλα Σασλόγλου υπέβαλε την παραίτηση της -σύμφωνα με την ανακοίνωση του καναλιού, γιατί η ίδια δηλώνει ότι ποτέ δεν παραιτήθηκε αλλά απολύθηκε!-, έγινε ακόμη μία απομάκρυνση υψηλόβαθμου στελέχους. Συγκεκριμένα, της Νατάσας Λεσιώτη η οποία είχε τη Διεύθυνση Ψυχαγωγίας -επί εποχής Σασλόγλου.

Και μπορεί εκ των έσω να διαδίδεται ότι “δεν έρχεται κανένας, συνεχίζουμε με τα στελέχη που έχουμε” αλλά η αλήθεια είναι διαφορετική. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Παναγιώτη Μουλόπουλου για το tinasmess.gr, έχουν γίνει ήδη διερευνητικές επαφές με στελέχη της τηλεοπτικής αγοράς και για τις δύο θέσεις. Το ένα από αυτά, μάλιστα, προέρχεται από το MEGA.

Ο λόγος για την Έλενα Κατραβά, η οποία επί σειρά ετών κατείχε τη θέση της Διευθύντριας Ψυχαγωγικού Προγράμματος στο MEGA, και μετά τις άσχημες εξελίξεις είχε δεχτεί κρούσεις από διάφορα κανάλια. Ωστόσο, η ίδια προτίμησε να κρατήσει αποστάσεις ασφαλείας και να δει την εξέλιξη των πραγμάτων. Οι ίδιες πληροφορίες θέλουν τις δύο πλευρές να έχουν κάνει συζητήσεις και οι καλά γνωρίζοντες δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο του “γάμου”.

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
The Ever-increasing Presence Of Glyphosate
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
The Ever-increasing Presence Of Glyphosate
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ