2018-09-17 17:45:21
Φωτογραφία για Η συμβολή της ασφάλειας Μητσοτάκη στη ΔΕΘ
Στην οδό Πειραιώς έχουν κάθε λόγο να είναι ευχαριστημένοι από τη φετινή παρουσία του προέδρου της ΝΔ στην 83η ΔΕΘ. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έστειλε τα μηνύματα που ήθελε, προς τους

πολίτες, το πολιτικό σύστημα, αλλά και προς το εξωτερικό και έδωσε το περίγραμμα του κυβερνητικού προγράμματός του.

Με τις εκλογές να πλησιάζουν, η συσπείρωση της κεντροδεξιάς παράταξης χτυπά κόκκινο, όπως φάνηκε και από την εικόνα το βράδυ του Σαββάτου, στο Βελλίδειο συνεδριακό κέντρο, όπου ο κ. Μητσοτάκης μίλησε στους παραγωγικούς φορείς της Βορείου Ελλάδος.

Η μεγάλη αίθουσα εκδηλώσεων ήταν κατάμεστη, οι καρέκλες δεν έφτασαν και εκατοντάδες ήταν όρθιοι, ενώ άλλοι τόσοι δεν μπόρεσαν τελικά να μπουν μέσα και παρέμειναν απ’ έξω, κατακλύζοντάς τα σκαλοπάτια και το πεζοδρόμιο μπροστά στη λεωφόρο Στρατού, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που εξασφάλισε το newpost.gr.

Παρόλαυτα δεν σημειώθηκε κανένα απρόοπτο και όλοι έμειναν ικανοποιημένοι, παρά την τεράστια κοσμοσυρροή. Σημαντικό ρόλο, έπαιξαν και οι άντρες της ασφάλειας του κ. Μητσοτάκη. Τα έμπειρα στελέχη, της Γενικής Διεύθυνσης Προστασίας Επισήμων και Ευπαθών Στόχων της Ελληνικής Αστυνομίας, φρόντισαν αθόρυβα και αποτελεσματικά με τη διαχείριση που έκαναν, να πάνε όλα καλά, η εκδήλωση να ολοκληρωθεί με επιτυχία και να φύγουν ευχαριστημένοι ακόμη και εκείνοι που δεν διέθεταν μεγάλη υπομονή.

http://newpost.gr
_
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ