2018-09-17 18:00:17
Φωτογραφία για Αξίζει κανείς να αλλάξει το iPhone X σε ενα νέο Xs ή Xs Max;
Τα νέα Apple iPhone Xs και Xs Max παρουσιαστήκαν στις 12 Σεπτεμβρίου.Οι προ-παραγγελίες των smartphones ξεκίνησαν στις 14 Σεπτεμβρίου και ολόκληρη η πρώτη παρτίδα πωλήθηκε σε λιγότερο από ένα λεπτό . Οι δημοσιογράφοι του AppleInsider αποφάσισαν να μάθουν αν αξίζει να ενημερώσουμε στο νέο μοντέλο για όσους χρησιμοποιούν το iPhone X του περασμένου έτους.

Γνώμη του κοινού

Απογοήτευση για τους οπαδούς της Apple ήταν η εμφάνιση των νέων iPhone Xs και Xs Max. Τα smartphones οπτικά δεν διαφέρουν από τον προκάτοχό τους, το iPhone X, επαναλαμβάνοντας εντελώς το στυλ του. Η μόνη καινοτομία όσον αφορά το σχεδιασμό ήταν το χρυσό χρώμα.

Σύμφωνα με την έρευνα που διεξάγεται στο δημοσίευμα, οι πελάτες της Apple τείνουν να αγοράσουν το iPhone Xs Max, απλώς και μόνο επειδή η οθόνη του είναι μεγαλύτερη από τον προκάτοχό της.

Νέα κάμερα

Και οι δύο συσκευές χρησιμοποιούν διπλό φακό
. Η ίδια η τεχνολογία δεν είναι καινούργια και εμφανίστηκε για πρώτη φορά το 2016 στο iPhone 7 Plus. Παρ 'όλα αυτά, οι κάμερες των iPhone Xs και Xs Max έκαναν ένα ακόμη βήμα προς τα εμπρός εξαιτίας της βελτίωσης του HDR, της αναβαθμισμένης φωτογραφίας πορτρέτου και των νέων επιλογών για την επεξεργασία του βάθους της εικόνας και τη χρήση της λειτουργίας bokeh. Στην πράξη, είναι ακόμα άγνωστο αν αυτές οι καινοτομίες θα είναι τόσο αισθητές ώστε η αντικατάσταση του iPhone X με τα νέα Xs ή Xs Max να είναι δικαιολογημένη.

Οθόνη και επεξεργαστής

Όπως και η κάμερα, οι οθόνες στα νέα Xs και Xs Max είναι εντελώς πανομοιότυπες. Οι καινοτομίες που αναφέρονται από την Apple Super Retina ή βελτιωμένη απόδοση χρωμάτων για τους χρήστες θα είναι αόρατες, ειδικά σε σχέση με το iPhone X. Το ενημερωμένο πρότυπο Face ID, που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 2017, στο iPhone X θα λειτουργήσει τόσο γρήγορα όσο και στα νέα smartphones, αν το αναβαθμίσετε στο iOS 12. Ο επεξεργαστής του προκατόχου είναι ελαφρώς πιο αργός από τον A12 Bionic και εξακολουθεί να είναι εξαιρετικός στην αντιμετώπιση οποιωνδήποτε εργασιών από απλή πλοήγηση στο Internet μέχρι παιχνίδια με ενισχυμένη πραγματικότητα.

Η μόνη θεμελιώδης διαφορά, σύμφωνα με τους δημοσιογράφους, θα είναι μια μεγαλύτερη φόρτιση της μπαταρίας. Έτσι, το iPhone Xs Max θα είναι σε θέση να διαρκέσει χωρίς χρέωση για μισή ώρα περισσότερο από το iPhone X.

iPhone Xs / Xs Max ή iPhone X;

Στο AppleInsider είναι σίγουροι και κατέληξαν: Η ενημέρωση από το iPhone X σε νέα smartphones είναι μόνο για το νέο χρυσό χρώμα, το οποίο λείπει τόσο το 2017. Από οικονομική άποψη, αυτή η αντικατάσταση του iPhone δεν δικαιολογείται, επειδή το μοντέλο X παραμένει ένας από τους ηγέτες μεταξύ των τηλεφώνων το 2018 για όλα τα χαρακτηριστικά του.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ