2018-09-18 08:20:20
Φωτογραφία για ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Δες στο tvnea την ομάδα του πρωινού με τη Σίσσυ Χρηστίδου...
Το Ε , που από χθες αποκαλύφθηκε και με τη βούλα πως θα λέγεται ΟPEN καθώς τα σποτάκια που αποκαλύπτουν το νέο όνομα βγήκαν στον αέρα, ετοιμάζεται να γυρίσει σελίδα, και στις 15 Οκτωβρίου θα κάνει την εμφάνισή του ως OPEN! Το πρόγραμμα στήνεται μέρα με τη μέρα , και οι όποιες εκκρεμότητες διευθετούνται αυτό τον καιρό.

Ένα από τα νέα πρότζεκτ είναι και το πρωινό του Σαββατοκύριακου, που θα παρουσιάζει η Σίσσυ Χρηστίδου,και για το οποίο σάς γράψαμε πως ο μόνος που είχε κλείσει ήταν ο Βασάλος. Το καινούργιο αυτό πρωινό είναι σε εντατική προετοιμασία, η ομάδα πλέον είναι έτοιμη, και το tvnea έρχεται σήμερα να σας την αποκαλύψει!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μου, λοιπόν, το πάνελ της Σίσσυς Χρηστίδου θα είναι ο Παύλος Σταματόπουλος, ο Κωνσταντίνος Βασάλος ,και η Ελένη Βουλγαράκη ,ένα κορίτσι που μας συστήθηκε τηλεοπτικά από το MAD.Ακόμη, σύμφωνα με τις πληροφορίες μου, στο ...αφτί της, δηλαδή αρχισυντάκτης της, αναλαμβάνει ο μέχρι πρότινος αρχισυντάκτης της Ναταλίας, Βασίλης Δρυμούσης http://www.tvnea.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ