2018-09-18 10:17:43
Φωτογραφία για Η μπουτίκ του Ελιζέ έκανε πωλήσεις 350.000 ευρώ σε τρεις μέρες
Η μπουτίκ περιλαμβάνει κούπες με τη μορφή του Μακρόν, βραχιόλια με τις ιδέες της Γαλλικής Επανάστασης, γαλλικές σημαίες, στυλό και μπλούσες – Πουλήθηκαν 7.320 «προεδρικά» αντικείμενα σε τρεις ημέρες

Με μεγάλη επιτυχία φαίνεται ότι στέφεται το εγχείρημα του Εμανουέλ Μακρόν για την κατασκευή μιας προεδρικής... μπουτίκ του Ελιζέ.

Παρά τα ειρωνικά σχόλια, το διαδικτυακό κατάστημα έκανε πωλήσεις 350.000 ευρώ τις τρεις πρώτες ημέρες λειτουργίας του, ενώ πούλησε από κούπες με τη φωτογραφία του Γάλου Μακρόν μέχρι και στυλό και διάφορα αντικείμενα.

Ορισμένοι μπορούν να βρουν βραχιόλια με το σύνθημα «Ελευθερία, Ισότητα, Δικαιοσύνη», δίνοντας 250 ευρώ, αλλά και πιο φθηνά αντικείμενα, που ξεκινούν από 2 ευρώ (μια κάρτα του προέδρου), καθώς και πορτρέτα του Μακρόν, γαλλικές σημαίες, στυλό και μπλούζες.

Σύμφωνα με τους αρμόδιους, μέσα σε τρεις μέρες λειτουργίας του καταστήματος έχουν πωληθεί 7..320 προεδρικά αντικείμενα, με μέσο όρο αγορών ανά καταναλωτή τα 48 ευρώ.


Οι πωλήσεις ενισχύθηκαν και από το άνοιγμα ενός καταστήματος στην κεντρική αυλή του Ελιζέ το Σαββατοκύριακο, όπου πάνω από 200.000 άνθρωποι έσπευσαν για να επισκεφθούν το παλάτι.

Πάντως, για τους επίδοξους αγοραστές, η κούπα με το πορτρέτο του προέδρου κοστίζει περίπου 25 ευρώ και ένα κοντό T-shirt με τη λέξη «Πρώτη Κυρία» κοστίζει 55 ευρώ.

Πάντως, οι υπεύθυνοι της Μπουτίκ σκέφτονται να διευρύνουν το περιεχόμενο των προϊόντων, ενώ από το 2019, τα προϊόντα θα αναπτύσσονται με καθεστώς άδειας από γαλλικές μάρκες, ενώ θα ενισχυθεί και η διανομή.

«Όσο μεγαλύτερη είναι η διανομή, τόσο μεγαλύτερη έκθεση θα προσφέρει στη μάρκα, τις αξίες της δημοκρατίας, της γαλλικής κουλτούρας και του τρόπου ζωής», αναφέρουν οι υπεύθυνοι. Το Ελιζέ παίρνει ένα 12% του τζίρου από τα προϊόντα, που παράγονται κατά 100% στη Γαλλία και ελπίζει με τον τρόπο αυτό να συνδράμει στην ανακαίνιση του προεδρικού παλατιού.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ