2018-09-18 10:18:47
Φωτογραφία για Bike Odyssey: η μεγαλύτερη ποδηλατική διοργάνωση της χώρας!!
Το Bike Odyssey, ο εννιαήμερος αγώνας ορεινής ποδηλασίας και ένας από τους πιο απαιτητικούς ποδηλατικούς αγώνες ανά τον κόσμο, έρχεται για ακόμα μία φορά στις 15-29 Ιουνίου 2019!

Με διάρκεια εννέα ημερών, δύσβατες διαδρομές, παρθένα μονοπάτια και με σκηνικό τα απαράμιλλης ομορφιάς βουνά της Πίνδου, το Bike Odyssey έχει καθιερωθεί και δικαίως εδώ και χρόνια στην παγκόσμια ποδηλατική και αθλητική κοινότητα ως ένα από τα πιο ξεχωριστά, ιδιαίτερα και αναμενόμενα ποδηλατικά γεγονότα της χρονιάς, προσελκύοντας το ενδιαφέρον από όλο τον κόσμο!!

Η ποδηλατική αυτή διοργάνωση καλύπτει ένα τεράστιο ποσοστό της ηπειρωτικής Ελλάδας, διασχίζοντας το μεγαλύτερο κομμάτι της οροσειράς της Πίνδου, με συνολική διαδρομή 620 χιλιομέτρων και 19.800 υψομετρικών διαφορών κατά προσέγγιση.

Πέραν όμως της μεγάλης έκτασης του αγώνα σε χιλιόμετρα και χρονική διάρκεια, αυτό που κάνει το Bike Odyssey να ξεχωρίζει είναι η επιλογή της διαδρομής και ο αυξημένος βαθμός δυσκολίας της
. Περνώντας από δύσβατα μονοπάτια, ποτάμια, απότομες πλαγιές, απόκρημνους γκρεμούς και οποιαδήποτε φυσική δυσκολία μπορεί να επιφυλάσσουν για τους αθλητές τα βουνά της Πίνδου, το Bike Odyssey δεν είναι σίγουρα για τους λιπόψυχους. Την ίδια στιγμή η ίδια διαδρομή μοιάζει βγαλμένη σαν από τα πιο όμορφα όνειρα και παραμύθια, αφήνοντας άφωνους τους συμμετέχοντες και δίνοντας τους την εντύπωση ότι πρόκειται κυριολεκτικά για μία ποδηλατική Οδύσσεια!!

Όπως είναι φυσικό, οι εργασίες για τη διοργάνωση του επόμενου έτους έχουν ήδη ξεκινήσει, με την οργανωτική επιτροπή του αγώνα να έχει προχωρήσει ήδη στην αναζήτηση και σχεδίαση εναλλακτικών διαδρομών, ούτως ώστε να προσφέρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Πληροφορίες για τον αγώνα μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης στο bikeodyssey.gr.
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ