2018-09-18 12:25:24
Φωτογραφία για Υποδοχή της τιμίας χειρός του Αγίου Διονυσίου στον Άγιο Κωνσταντίνο Κολωνού
Η Τιμία Χείρα του Αγίου Διονυσίου από την Ιερά Μητρόπολη Ζακύνθου τίθεται σε προσκύνηση στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Κολωνού έως τις 25 Σεπτεμβρίου 2018.

Καθημερινά στο Ναό τελούνται το πρωί η Θεία Λειτουργία και το απόγευμα στις 5:00 μ.μ. ο Εσπερινός και η Παράκληση του Αγίου Διονυσίου.

Την Τιμία Χείρα του Αγίου Διονυσίου υποδέχτηκε ο Ιερός Ναός των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Κολωνού της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2018 το απόγευμα. Την Τιμία Χείρα μετέφερε ο ηγούμενος της Ιεράς Μονής του Αγίου Διονυσίου, συνοδευόμενος από τον Μητροπολίτη Ζακύνθου κ. Διονύσιο.

Με την ευλογία του Μητροπολίτη Ζακύνθου κ. Διονυσίου, πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Κολωνού η υποδοχή της τιμίας χειρός του Αγίου Διονυσίου Επισκόπου Αιγίνης από την Ιερά Μητρόπολη Ζακύνθου.

Το ιερό σέβασμα μετέφερε ο ηγούμενος της μονής Αγίου Διονυσίου, συνοδευόμενος από τον Μητροπολίτη Ζακύνθου Διονύσιο και το υποδέχθηκε ο μητροπολίτης Δωδώνης Χρυσόστομος καθώς και ο προϊστάμενος του ναού αρχιμανδρίτης Κλήμης Φιλίππου.
paraklisi
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ