2018-09-18 17:49:27
Φωτογραφία για Η Xiaomi παρουσίασε το έξυπνο ρολόι Amazfit Verge
Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, η Xiaomi παρουσίασε σήμερα το νέο της smart watch το Amazfit Verge. Αναφέρεται ότι αυτό είναι το πρώτο ρολόι στον κόσμο εξοπλισμένο με ένα τσιπ για την εργασία με τεχνητή νοημοσύνη και νευρωνικά δίκτυα.

Από την τεχνική πλευρά, η καινοτομία επίσης δεν απογοήτευσε με μια στρογγυλή οθόνη OLED 1,3 ιντσών (360 × 360 pixel) με γυάλινη γυάλινη επιφάνεια Gorilla Glass 3 και μια ωλεόφοβη επικάλυψη, ενώ μέσα είναι επεξεργαστής διπλού πυρήνα με συχνότητα 1,2 GHz, 512 MB μνήμης RAM και 4 GB εσωτερικής μνήμης , GPS, Bluetooth 4.0, Wi-Fi και NFC.Το εξωτερικό του ρολογιού περιλαμβάνει αρκετό πλαστικό, αλλά η προστασία κάτω από το πρότυπο IP68 είναι παρούσα, που κατά πάσα πιθανότητα ευχαριστεί όλους αφού ο χρήστης δεν θα το αποχωριστεί ούτε ακόμη και στο κολύμπι.

Το ρολόι μπορεί να παρακολουθεί συνεχώς τον παλμό της καρδιάς του χρήστη και η διάρκεια ζωής της μπαταρίας δηλώνεται σε επίπεδο μέχρι και πέντε ημερών. Με τη βοήθειά του, φυσικά, μπορείτε να διαχειριστείτε την έξυπνη οικιακή τεχνολογία Xiaomi. Αναφέρεται ότι το Amazfit Verge θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει την κακή διάθεση του χρήστη και να προσπαθήσει να τον φτιάξει με ένα ανέκδοτο.


Η τιμή είναι πολύ ευχάριστη αφού κοστίζει μόνο στα $ 115 δολάρια. Οι πωλήσεις αρχίζουν σήμερα από την Κίνα αρχικά εδώ και σύντομα θα το δούμε και στην Ευρώπη με τιμή αρκετά κάτω από τα 200 ευρώ. Παραμένει να δούμε αν το NFC θα λειτουργήσει σε άλλες χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας, και να μπορείτε να αγοράσετε διάφορα προϊόντα!
argonaytis-iphone
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ