2018-09-19 07:48:32
Φωτογραφία για Μόνο ξύλο που δεν έπεσε! Σκηνές απείρου κάλλους στην Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού στη Σούδα
Απίστευτα πράγματα στην Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού της Σούδας το πρωί της Τρίτης, σε επίσκεψη συνδικαλιστών της Πανελλήνιας Ένωσης Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος, παρόντος του

προέδρου και Λιμενάρχη Χανίων, Σπύρου Πασσάκου.

Όπως ανάφερε ο κ. Πασσάκος… «Πήγαμε για επίσκεψη λόγω του ανοίγματος της ΑΕΝ την 1η Οκτωβρίου. Συναντηθήκαμε με κάποιους από το ένστολο προσωπικό κι ενώ μιλούσαμε, βγήκε ο Διοικητής από το γραφείο του και άρχισε τις φωνές. Παρά το ότι ο κ. Κουβάτσος είχε ενημερωθεί για την επίσκεψή μας με σχετικό σήμα από την ηγεσία του Λιμενικού Σώματος, μας διέταξε να φύγουμε, μας έλεγε ότι αυτός είναι ο υπεύθυνος εκεί και έλεγε ότι το προσωπικό θα υποστεί τις συνέπειες».

Πρόσθεσε δε, ότι συνέστησε στον κ. Κουβάτσο να ηρεμήσει και το κλιμάκιο θα έφευγε μετά το τέλος της ενημέρωσης.

«Δυστυχώς, ο κ. Διοικητής συνέχισε να φωνάζει και να μας απειλεί με αναφορές
. Σε τέτοιο σημείο, που κάποιες γυναίκες συνάδελφοι τρόμαξαν. Του είπα, κε Αντιπλοίαρχε αφήστε μας να κάνουμε τη δουλειά μας. Αντί να σταματήσει, ήρθαμε πρόσωπο με πρόσωπο και μου έλεγε σε έντονο ύφος να περάσω έξω. Ευτυχώς, βρέθηκε ένας Πλωτάρχης και του είπε… τι είναι αυτά που κάνεις!», πρόσθεσε ο κ. Πασσάκος, ο οποίος διέψευσε τα δημοσιεύματα που θέλουν τον ίδιο να ήρθε στα χέρια με τον κ. Κουβάτσο.

«Οχι, δεν έγινε κάτι τέτοιο, αλλά σαφώς υπήρξε ένταση. Υπάρχουν και μάρτυρες. Θα υπάρξει επιστολή από εμάς προς τον Αρχηγό και στον Υπουργό, ζητώντας την απομάκρυνσή του από την ΑΕΝ. Υπάρχουν σφοδρά παράπονα για τη συμπεριφορά του προς το προσωπικό και σε εμάς», κατέληξε ο κ. Πασσάκος.

Να σημειωθεί πως ήδη έχει διαταχθεί ΕΔΕ για το περιστατικό από την ηγεσία του Λιμενικού Σώματος.

Σύμφωνα με δημοσίευση του limenikanea.gr… Σύμφωνα με πληροφορίες από έγκυρες πηγές ο Λιμενάρχης Χανίων Πλοίαρχος ΛΣ Πασσάκος Σπυρίδων σήμερα κατά τη διάρκεια επίσκεψης του στην ΑΕΝ/ΚΡΗΤΗΣ «συνεπλάκη»; με τον Διοικητή της σχολής Αντιπλοίαρχο ΛΣ Κουβάτσο Χ.

Επειδή δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι αληθεύει το γεγονός που θα είναι πρωτόγνωρο  στην ιστορία του ΛΣ και μάλιστα από Αξιωματικούς στους οποίους έχει ανατεθεί η διοίκηση μεγάλων μονάδων του Λιμενικού σώματος και της Κρήτης αναμένουμε την άμεση ενημέρωση από το Αρχηγείο Λιμενικού σώματος με σχετική ανακοίνωση του, όλων των στελεχών και της κοινής γνώμης.

Αναμφίβολα τέτοιες συμπεριφορές που δυσφημούν το ΛΣ πρέπει να καταδικάζονται και το Αρχηγείο να αντιδρά άμεσα ώστε δια του παραδειγματισμού να αποτρέπονται στο μέλλον ανάλογα περιστατικά που δεν συνάδουν με την ιδιότητα ενός ενστόλου.

parakritika.gr
_
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ