2018-09-19 08:07:23
Φωτογραφία για Από δομή φιλοξενίας το 7χρονο που βρέθηκε στην Αλεξάνδρας - Δικογραφία σε βάρος των γονέων
Με την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο αναμένεται να οδηγηθούν σε λίγη ώρα στις δικαστικές αρχές ο πατέρας και η μητέρα του αγοριού, που εντοπίστηκε χθες τα ξημερώματα

μόνο στη διασταύρωση της Αλεξάνδρας με τη Σπύρου Τρικούπη.

Το παιδί δεν είχε τραύματα, αλλά δεν μιλούσε. Έβγαζε μόνον κραυγές, δείχνοντας στους αστυνομικούς πως αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Από τη στιγμή το 7χρονο αγόρι μεταφέρθηκε στη ΓΑΔΑ και στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων, δόθηκε σήμα σε όλα τα αστυνομικά τμήματα τού κέντρου, γιατί θεωρούσαν πιθανό πως κάποιος θα το αναζητήσει.

Λίγο πριν από το μεσημέρι μία υπήκοος Ιράκ πήγε στο τμήμα της Ομόνοιας και είπε ότι είχε χάσει το παιδί της και μετά την ενημέρωση των αστυνομικών πήγε στη ΓΑΔΑ και στο γιο της.

Όπως είπε στους αστυνομικούς, μένουν σε δομή φιλοξενίας της ΜΚΟ ΠΡΑΞΙΣ και το παιδί, αντιμετωπίζει βαριάς μορφής νοητική στέρηση, φαίνεται πως άνοιξε την πόρτα την ώρα που οι γονείς είχαν αποκοιμηθεί και έφυγε.

Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες και στη μητέρα και στον πατέρα του 7χρονου, ενώ μετέφεραν το παιδί σε νοσοκομείο, όπου και παραμένει για εξετάσεις.

Μανώλης Ασαριώτης
_
bloko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ