2018-09-19 11:34:23
Φωτογραφία για Τι αποκαλύπτει το χρώμα των ρούχων που επιλέγεις να φορέσεις
Το χρώμα που φοράμε λέει πολλά για το χαρακτήρα και τις προθέσεις μας Έχει τη δύναμη να αλλάξει όχι μόνο την εικόνα μας αλλά και τη διάθεσή μας ή ακόμα και τον τρόπο με τον οποίο μας αντιμετωπίζουν οι άλλοι. Τα χρώματα των ρούχων και των αξεσουάρ που επιλέγεις να φορέσεις, δίνουν πολλές πληροφορίες δίνουν στους άλλους για σένα.

Μαύρο

Ένα από τα πιο δημοφιλή χρώματα στη μόδα γιατί δείχνει πάντα κομψό και classy. Είναι αυτό που συνδέεται στο μυαλό μας με την ισχύ και το δυναμισμό, όμως σε μεγάλες δόσεις δείχνει πολύ αυστηρό. Απόφυγε τις υπερβολές και διάνθισε τα total black σύνολά σου με αξεσουάρ σε έντονες αποχρώσεις.

Λευκό

Σε κάνει να δείχνεις "καθαρή" και αθώα, ενώ αφήνει την αίσθηση ότι είσαι ένας οργανωμένος άνθρωπος που προσέχει ακόμα και την τελευταία λεπτομέρεια. Αν το παρακάνεις, θα σε κάνει να φαίνεσαι μουντή και εύθραυστη, γι' αυτό συνδύασέ το με ένα ζωηρό χρώμα που θα προσθέσει δυναμισμό στο look σου.


Μπλε

Από αυτά που αγαπάνε περισσότερο οι γυναίκες, επειδή τις κολακεύει όποιο κι αν είναι το χρώμα των μαλλιών ή της επιδερμίδας τους. Το μπλε είναι το χρώμα της ηρεμίας, ενώ αντιπροσωπεύει την ειλικρίνεια και την εμπιστοσύνη, γι' αυτό είναι και το ιδανικό για να φορέσεις σε ένα επαγγελματικό ραντεβού ή σε μια συνέντευξη για δουλειά.

Πράσινο

Το χρώμα της φύσης αντιπροσωπεύει τη χαλάρωση και την ανεπιτήδευτη συμπεριφορά. Βέβαια, η απόχρωση παίζει κι αυτή το ρόλο της. Σε γενικές γραμμές οι απαλοί τόνοι δείχνουν ιδιαίτερα "φρέσκοι" και νεανικοί, ενώ αντίθετα, οι σκούρες αποχρώσεις προσθέτουν χρόνια (αλλά και κύρος) στην εμφάνισή σου. Τέλος, το χακί επειδή είναι το χρώμα των στρατιωτικών στολών, σε κάνει να δείχνεις πιο αυστηρή.

Καφέ

Έρευνες έχουν δείξει ότι οι άνθρωποι τείνουν να είναι πιο "ανοιχτοί" και να ξεκινούν πιο εύκολα κουβέντα με κάποιον που φοράει γήινα χρώματα, οπότε εάν πρόκειται να βρεθείς κάπου όπου θα γνωρίσεις καινούρια άτομα, είναι καλή επιλογή να βάλεις κάτι καφέ ή μπεζ. Επειδή είναι το χρώμα της γης, το καφέ σε κάνει επίσης να δείχνεις πολύ προσιτή και προσγειωμένη.

Γκρι

Ένα ουδέτερο χρώμα που σου προσδίδει τις ιδιότητες του κλασικού στυλ, δηλαδή σε κάνει να δείχνεις έμπιστη, οργανωμένη και αξιόπιστη. Σε μεγάλες δόσεις, μπορεί να είναι βαρετό, εκτός εάν το εμπλουτίσεις με πινελιές από κάποιο έντονο χρώμα.

Κόκκινο

Συμβολίζει τη δράση, τη δύναμη και το πάθος. Η επιλογή του κάνει σαφές σε όποιον σε βλέπει ότι θέλεις να ξεχωρίσεις από το πλήθος και να τραβήξεις την προσοχή. Εάν πρόκειται να πας κάπου όπου θέλεις οπωσδήποτε να σε προσέξουν, διάλεξε κόκκινο! Στα μειονεκτήματά του, ότι υπάρχει πάντα η πιθανότητα να σε κάνει να δείχνεις επιθετική!

Ροζ

Ανήκει στην παλέτα του κόκκινου, αλλά σε πολύ πιο χαμηλούς τόνους. Έτσι, στη γκάμα των δεξιοτήτων που προσδίδει περιλαμβάνονται τόσο το πάθος όσο και η ευαλωτότητα, ενώ είναι αναμφισβήτητα το χρώμα της θηλυκότητας.

Μοβ

Είναι από τα χρώματα που οι γυναίκες είτε λατρεύουν είτε δεν φορούν ποτέ! Εάν ανήκεις στην πρώτη κατηγορία, θα χαρείς να μάθεις ότι το μοβ είναι συνδεδεμένο με τον αριστοκρατικό αέρα και σου χαρίζει ένα πριγκιπικό στυλ. Επίσης, δείχνει ότι είσαι καλλιτεχνική φύση, μυστηριώδης και έχεις αναπτυγμένη διαίσθηση.

Κίτρινο

Μια από τις αποχρώσεις που λατρεύει η φετινή μόδα, φέρνει στο μυαλό το φως του ήλιου και γι' αυτό θεωρείται "ζεστό" και χαρούμενο. Έχει το πλεονέκτημα ότι επειδή είναι πολύ λαμπερό, δεν απαιτεί πολλά αξεσουάρ, όμως για τον ίδιο λόγο δεν ταιριάζει στις γυναίκες που είναι πολύ ντροπαλές για το υποστηρίξουν.

Πορτοκαλί

Ένα χρώμα που αρέσει πολύ στα παιδιά, γιατί είναι συνδεδεμένο και το παιχνίδι. Αποτελεί τη μίξη κόκκινου και κίτρινου και, κατά συνέπεια, φέρει τις ιδιότητες και των δύο αυτών χρωμάτων. Σε μικρές πινελιές προσθέτει χαρούμενη διάθεση και νεανικότητα στο στυλ σου, αλλά αν το παρακάνεις κινδυνεύεις να κάνεις τους άλλους να μη σε παίρνουν πολύ στα σοβαρά.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Βραδιά του Ερευνητή 2018
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Βραδιά του Ερευνητή 2018
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ