2018-09-19 22:55:22
Φωτογραφία για Τρόποι για να ξεπεράσετε τις αμήχανες στιγμές στο σεξ
Στη ζωή μας μπορεί να βρεθούμε σε αμήχανες και άτυχες στιγμές. Όταν όμως αυτές συμβαίνουν στην ερωτική ζωή, τότε τα πράγματα δυσκολεύουν.

Οι πιο συχνές άβολες καταστάσεις με τις οποίες έρχονται αντιμέτωπες, συνήθως οι γυναίκες, είναι:

Μυρωδιά «στα χαμηλά σημεία»

Ο κόλπος, σύμφωνα με τους ειδικούς υγείας, είναι αυτοκαθαριζόμενος και η παραγωγή από τον οργανισμό γαλακτικού οξέος τον κρατάει καθαρό. Σε συγκεκριμένες όμως ημέρες του κύκλου ο κόλπος μπορεί να έχει εντονότερη μυρωδιά, αυτό όμως είναι απόλυτα φυσιολογικό.

Παρόλα αυτά στην περίπτωση που διαπιστώσετε ότι η μυρωδιά είναι πάρα πολύ έντονη και παράγονται κολλώδη υγρά, τότε θα πρέπει να επισκεφθείτε άμεσα το γυναικολόγο, αφού κάτι τέτοιο μπορεί να σημαίνει ότι υπάρχει μόλυνση και θα πρέπει να αντιμετωπιστεί άμεσα.

Κακοσμία στόματος

Η δυσάρεστη αναπνοή έχει ενοχοποιηθεί από τους επιστήμονες ως ένας από τους κύριους παράγοντες που ο/η σύντροφος μπορεί να μη θέλει ερωτικές περιπτύξεις.

Μήπως μυρίζουν τα πόδια;

Όσο και εάν πλένετε τα πόδια σας, αυτά εξακολουθούν να μυρίζουν. Σε αυτή την περίπτωση μπορεί να έχετε προσβληθεί από μύκητες και καλό θα είναι να αναζητήσετε ιατρική συμβουλή και θεραπεία. Προσπαθήστε να φοράτε παπούτσια που αερίζουν επαρκώς τα πόδια σας για να βάλετε stop στο πρόβλημα αυτό.

Κλάματα

Η συναισθηματική ένταση που παράγεται κατά τη διάρκεια μιας συνεύρεσης μπορεί να προκαλέσει… κλάματα.

Πηγή: healthreport.gr
_
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ