2018-09-20 10:05:36
Φωτογραφία για Αποκαλυπτικό-ΑΝΤ1: Η οριστική απόφαση, οι σκέψεις και ο Γρηγόρης!
Από πολύ νωρίς το καλοκαίρι είχε ανακοινωθεί  από τον ΑΝΤ1 το νέο καθημερινό μαγειρικό ριάλιτι με τίτλο “Όσα γνωρίζει η πεθερά”. Μάλιστα, υπήρχαν και δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για πολλές αιτήσεις συμμετοχής. Τα πράγματα όμως στην πορεία φαίνεται πως άλλαξαν!

Πρώτο το tvnea.com έκανε λόγο  για καθυστέρηση στην έναρξη των γυρισμάτων και στην πορεία ήρθε η απόλυτη επιβεβαίωση, αφού το project αυτό δεν αναφέρθηκε καθόλου στην παρουσίαση προγράμματος του σταθμού. Μέχρι και πριν λίγες μέρες τα στελέχη του ANT1 δεν  ήταν σίγουρα για το αν θα βγει αυτό το παιχνίδι κάποια στιγμή στον αέρα .

Το tvnea.com έρχεται με νέο αποκλειστικό ρεπορτάζ! Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι το “Όσα γνωρίζει η πεθερά”  μπαίνει  οριστικά στον “ψυγείο”,χωρίς ακόμα να έχουν μαθευτεί οι λόγοι αυτής της εξέλιξης. Γιια την ώρα στη 4-5  θα προβάλλονται επαναλήψεις, ωστόσο πρόθεση του σταθμού είναι σύντομα να βγάλει ένα νέο πρόγραμμα στην ώρα εκείνη.

 Ήδη έχουν αρχίσει να  να πέφτουν στο τραπέζι διαφορά κόνσεπτ και πολύ σύντομα θα οριστικοποιηθεί ποιο θα είναι αυτό που θα πάρει το πράσινο φως. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να θέλουν να επενδύσουν στη ζώνη αυτή με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο οποίος ήδη επεξεργάζεται πολλά πράγματα μαζί με τον Τζώρτζη Ποφάντη Όσο για την έναρξη της νέας εκπομπής, μπορεί και να τη δούμε νωρίτερα από το 2019.

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ