2018-09-22 00:21:11
Φωτογραφία για Άγγελος Αντωνόπουλος: Ο χρόνος δεν μου έχει δημιουργήσει πανικό
Ο μεγάλος πρωταγωνιστής μίλησε στο News 24/7 στους 88,6 για το θέατρο, τη συγγραφή, τον έρωτα, τους θρυλικούς καυγάδες του με την Καρέζη για το τάβλι, αλλά και την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ να πολιτευτεί.

«Παραμένω ψηφοφόρος του ΚΚΕ. Δεν μπορώ να αλλάξω ούτε ταυτότητα, ούτε ιδέα, ούτε πίστη», ανέφερε στην εκπομπή ΠΕΖΟΙ στον ΑΕΡΑ, με την Ιωάννα Κλεφτόγιαννη, ο πρωταγωνιστής Άγγελος Αντωνόπουλος, που ξανασυναντά τον μεγάλο ρόλο του Μαρξ, στο μονόλογο-φωτιά του Χάουαρντ Ζιν (από τις 12 Οκτωβρίου, στο θέατρο ΑΛΜΑ).

«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν με έπεισε», πρόσθεσε στη συνέντευξη. «Εύχομαι όμως να πετύχει ο Τσίπρας. Αυτό το βρίσκω καθαρά πολιτικό και πατριωτικό. Ο Τσίπρας είναι ένας άνθρωπος πολύ επικοινωνιακός, έχει πετύχει σε πολλά πράγματα, είναι ένα έξυπνο πολιτικό ον με πολλά λάθη, που έτσι πρέπει να τον δούμε. Δεν πρέπει να στεκόμαστε με την καραμπίνα σαν αντιπολίτευση. Πάντα είμαστε αντιπολίτευση, αλλά είμαστε και συμπολίτευση. Αυτό χρειάζεται η χώρα. Πολλά πράγματα αντιμετωπίζονται με μικροπολιτική συνείδηση ή συνήθεια».

«Ο Μάρξ υπηρχε σταθμός», παραδέχεται για ένα ρόλο που συναντά ξανά, σε δική του σκηνοθεσία. «Είναι μια ευλογημένη στιγμή για μένα ο Μαρξ και δεν το λέω ως ως κομμουνιστής αλλα ως πολιτικό ον. Το έργο δεν απευθύνεται σε κομμουνιστές, απευθύνεται στον άνθρωπο. Και ειναι συγκινημένοι όλοι οι θεατές και της μιας και της άλλης παράταξης. Δεν κάνει ο Ζιν μπαλκόνι».
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ