2018-09-22 19:29:16
Φωτογραφία για Η Apple παρακολουθεί τώρα πόσο συχνά οι χρήστες καλούν και γράφουν SMS
Η Apple αναλύει τις ενέργειες των χρηστών για να τους προστατεύσει από τους εισβολείς που θέλουν να αγοράσουν κάτι στο App Store ή το iTunes Store με έξοδα κάποιου άλλου. Για το σκοπό αυτό, η εταιρία παρακολουθεί το πόσο συχνά οι ιδιοκτήτες ενός iPhone και iPad χρησιμοποιούν τις συσκευές τους.

Πληροφορίες σχετικά με αυτήν τη νέα συμπεριφορά από την Apple εμφανίστηκαν στην ενημερωμένη πολιτική απορρήτου του iTunes Store.

"Για τον εντοπισμό και την πρόληψη της απάτης, αναλύουμε ορισμένες παραμέτρους από τη συσκευή σας. Μεταξύ αυτών, ο κατά προσέγγιση αριθμός των τέλειων τηλεφωνικών κλήσεων και των ληφθέντων ηλεκτρονικών μηνυμάτων. Αυτό θα σας βοηθήσει να καθορίσετε το επίπεδο εμπιστοσύνης στη συσκευή όταν αγοράζετε αντικείμενα στο iTunes Store ή το App Store. Τα λαμβανόμενα δεδομένα αποθηκεύονται σε βίντεο και διαγράφονται μετά από σύντομο χρονικό διάστημα ", - δήλωσε στην τεκμηρίωση της Apple.

Η εταιρεία δεν περιγράφει πώς ακριβώς γίνονται οι υπολογισμοί και ποιες είναι οι παράμετροι που χρησιμοποιούνται εκτός από τις κλήσεις και τα SMS. Πιθανώς, οι έντονες αλλαγές στον αριθμό των απεσταλμένων μηνυμάτων μπορεί ήδη να είναι ένας λόγος που πρέπει να είναι στην προειδοποίηση και να εμποδιστεί η ευκαιρία να αγοραστεί οτιδήποτε στο App Store.

Στην περίπτωση αυτή, η Apple ισχυρίζεται ότι δεν χρησιμοποιεί τις πληροφορίες που λαμβάνονται προς πώληση σε εταιρείες τρίτων και διαφημιστές.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ