2018-09-22 20:38:33
Φωτογραφία για Λαθροκυνηγός σκότωσε δεκάδες πάπιες στον Αμβρακικό
Η βάρκα ήταν γεμάτη νεκρές πάπιες, καθώς ο λαθροκυνηγός είχε θανατώσει συνολικά 21 ξεπερνώντας κατά πολύ τον ανώτατο επιτρεπόμενο αριθμό

Όλες τις απαγορευτικές διατάξεις που είχαν εκδοθεί για την ευρύτερη περιοχή του Αμβρακικού είχε παραβιάσει ένας λαθροκυνηγός, ο οποίος βάλθηκε να ξεκληρίσει όσο το δυνατό περισσότερες πάπιες! Όμως, το παράνομο κυνήγι είχε άδοξο τέλος χάρη στις περιπολίες της Θηροφυλακής.

Το κλιμάκιο των Ομοσπονδιακών Θηροφυλάκων που επιτηρούσαν την περιοχή στο βάλτο του Τοπικού Διαμερίσματος Στρογγυλής επιβαίνοντας σε πλωτό σκάφος της Ε΄ Κ.Ο.Η. μαζί με φύλακες του Φορέα Διαχείρισης, εντόπισαν μια βάρκα να κινείται μέσα σε περιοχή στην οποία δεν επιτρέπεται η θήρα στη θέση «Πλατανάκι» και αμέσως την σταμάτησαν για να κάνουν έλεγχο.

Η βάρκα ήταν γεμάτη νεκρές πάπιες, καθώς ο λαθροκυνηγός είχε θανατώσει συνολικά 21 ξεπερνώντας κατά πολύ τον ανώτατο επιτρεπόμενο αριθμό! Τα πουλερικά κατασχέθηκαν, όπως και η βάρκα του δράστη, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις του νόμου περί θήρας.

Μάνος Τσαγκαράκης
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ