2018-09-23 14:08:44
Φωτογραφία για ΖΑΕΦ: ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ» ΓΛΩΣΣΑ
Ο Μάικ Πενς και ο Εμμανουέλ Μακρόν επιβεβαιώνουν ότι έχουμε «Μακεδονικό λαό» και «Μακεδονική γλώσσα» δήλωσε το Σάββατο το βράδυ σε εκδήλωση για το δημοψήφισμα στην πόλη Βογδάντσα ο Ζόραν Ζάεφ, μετά τη συνάντησή του με τον αντιπρόεδρο των ΗΠΑ αλλά και το μήνυμα στήριξης του Γάλλου Προέδρου, όπως μεταδίδει ο Σκάϊ.

«Ήρθα από την Ουάσιγκτον στην Βογδάντσα. Τόσο ο Πενς όσο και ο Μακρόν επιβεβαιώνουν ότι έχουμε ένα κράτος, έναν "Μακεδονικό λαό", μια "Μακεδονική γλώσσα" αναγνωρισμένη απ’ όλο τον κόσμο. Στις 30 Σεπτεμβρίου δεν κάθεστε στο σπίτι, στις 30 Σεπτεμβρίου ψηφίζουμε, γράφουμε ιστορία. Ψηφίζουμε υπέρ της ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ"!» αναφέρει χαρακτηριστικά στο μήνυμά του ο Σκοπιανός Πρωθυπουργός.

«Καρδιά του μέλλοντός μας» χαρακτήρισε το Σάββατο σε βιντεοσκοπημένο μήνυμά του τη Συμφωνία των Πρεσπών ο Εμμανουέλ Μακρόν, καλώντας τους Σκοπιανούς πολίτες να την υπερψηφίσουν στο επερχόμενο δημοψήφισμα.

«Την περιμέναμε επί 27 χρόνια» τονίζει για τη συμφωνία ο Γάλλος Πρόεδρος στο μήνυμά του, ενόψει της 30ης Σεπτεμβρίου. «Είναι αποτέλεσμα του θάρρους των ηγετών των δύο χωρών» σημειώνει για τον Αλέξη Τσίπρα και τον Ζόραν Ζάεφ.

«Η εφαρμογή της συμφωνίας θα προσφέρει μεγαλύτερη ασφάλεια στην περιοχή» είχε δηλώσει από την πλευρά του ο Αμερικανός αντιπρόεδρος κατά τη συνάντησή του με τον Ζόραν Ζάεφ την Παρασκευή.

«The New Daily Mail» 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ