2018-09-23 17:37:31
Φωτογραφία για Οι ειδικοί iFixit βρήκαν ένα κρυφό πλεονέκτημα στο iPhone XS
Μετά την κυκλοφορία των νέων πωλήσεων iPhone την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου, οι λάτρεις άρχισαν να μελετούν τη λεπτομερή δομή των smartphones της Apple. Για παράδειγμα, η δοκιμή ανθεκτικότητας έδειξε ότι το iPhone XS είναι πιο δύσκολο να σπάσει από το iPhone X. Τώρα οι μάγοι από το iFixit βρήκαν ένα κρυφό "πλεονέκτημα" στο XS.

Σύμφωνα με τον κατασκευαστή, το iPhone XS διαρκεί 30 λεπτά περισσότερο από το μοντέλο του περασμένου έτους. Η πύλη του iFixit αποφάσισε να μελετήσει όλες τις λεπτομέρειες των μπαταριών του νέου iPhone.

X / XS / XS Μέγ iPhone X / XS / XS Max

Μια ακτινογραφία και από τα τρία τηλέφωνα δείχνει ότι το iPhone XS έχει μία μπαταρία, ενώ τα X και XS Max έχουν διπλή μπαταρία σε σχήμα L. Επίσης στο XS μπορείτε να δείτε τις εγκοπές της μπαταρίας που υπάρχουν.

"Το πρόβλημα με οποιαδήποτε μπαταρία πολυμερούς λιθίου είναι ότι κάθε γωνία πρέπει να σφραγιστεί πολύ καλά για να αποφευχθεί η υπερβολική πίεση από τη θερμική διαστολή. Δεδομένου ότι η μπαταρία XS έχει 6 πλευρές, οι 2 πρόσθετες γωνίες θα μπορούσαν να είναι προβληματικές. Για να μειώσει την πίεση, η Apple έχει κόψει την εσωτερική γωνία της μπαταρίας (όπως περιγράφεται στο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας το 2016) ",μας εξήγησαν οι ειδικοί από το iFixit.


Η διαδικασία αποσυναρμολόγησης των συσκευών έδειξε επίσης ότι δεν υπάρχουν νέα στεγανοποιητικά στοιχεία στο iPhone για το 2018, αλλά η Apple έχει αναπτύξει έναν εντελώς νέο επεξεργαστή διαχείρισης ενέργειας τον Apple 338S00456, ο οποίος χρησιμοποιείται και στο μοντέλο XS Max.

Η πύλη iFixit αξιολόγησε τη συντηρησιμότητα της ναυαρχίδας της Apple από 6 στα 10.
argonaytis-iphone
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ