2018-09-25 22:09:20
Φωτογραφία για Η εφαρμογή ECG για το Apple Watch Series 4 θα λειτουργήσει σε τέσσερις χώρες της Ευρώπης
Η Apple μπορεί να επιτρέψει σε ευρωπαίους χρήστες του Apple Watch Series 4 να ελέγξουν το ηλεκτροκαρδιογράφημα τους μέσω του ρολογιού. Οι δημοσιογράφοι από τη γερμανική Macerkkopf συμμετείχαν σε μια ενημέρωση με εκπροσώπους της Apple, η οποία συζήτησαν την επέκταση του πεδίου εφαρμογής της εφαρμογής ECG.

Σε ποιες χώρες και πότε θα λειτουργήσει η λειτουργία της ανάγνωσης του ηλεκτροκαρδιογραφήματος στο Apple Watch Series 4, δεν αναφέρεται αλλα η εταιρεία αποφάσισε να λάβει άδεια για τη δημοσίευση του λογισμικού στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και να μην λάβει ιατρική έγκριση από κάθε χώρα ξεχωριστά. Αυτός είναι ένας ευκολότερος τρόπος, ο οποίος πρέπει να επιταχύνει τη διανομή της λειτουργίας.

Αρχικά, η δυνατότητα ελέγχου του ηλεκτροκαρδιογραφήματος θα είναι διαθέσιμη στους κατοίκους των ΗΠΑ. Το WatchOS 5 δεν έχει αυτή τη λειτουργία και Θα εμφανιστεί στο watchOS 5.1.

Το Apple Watch Series 4 είναι ταξινομημένο ως ECI Lead Ι. Αυτό σημαίνει ότι το ρολόι μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για ανάγνωση και δεν μπορεί να καθορίσει την ακριβή διάγνωση. Αλλά αυτό αρκεί για να εντοπίσει τις τάσεις που επηρεάζουν την κατάσταση της καρδιάς.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ