2018-09-26 14:36:41
Φωτογραφία για ΚΥΠΡΟΣ: ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΟΙ ΔΥΟ 11ΧΡΟΝΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ - ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ ΦΕΡΟΜΕΝΟΥ ΩΣ ΔΡΑΣΤΗ
Αίσιο τέλος για τους μικρούς Θεμιστοκλή και Φίλιππο τους οποίους εντόπισε πριν από λίγο η κυπριακή αστυνομία, ενώ ένας 35χρονος φερόμενος ως δράστης της απαγωγής οδηγείται για ανάκριση. Τα παιδιά βρέθηκαν και ότι είναι καλά στην υγεία τους, ενώ οι αρχές φαίνεται ότι είναι κοντά και στη σύλληψη του δράστη. Περιπολικό μετέβη στο σημείο που εντοπίσθηκαν οι δυο μαθητές Θεμιστοκλής Ντόγκλης και Φίλιππος Σταματάκης που απήχθησαν το πρωί από το Δημοτικό Σχολειό στις Καμάρες της Λάρνακας.

Σημειώνεται ότι ο απαγωγέας είχε πρόθεση να απαγάγει κι αλλά παιδιά. Αστυνομικές πηγές ανέφεραν στο SigmaLive ότι ο μεσήλικας άνδρας είχε προσεγγίσει συνολικά πέντε παιδιά, που βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή με τα άλλα δυο παιδιά που άρπαξε ο δράστης. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες από την Κύπρο ο δράστης παρίστανε το νέο δάσκαλο του σχολείου ζητώντας βοήθεια να μεταφέρει τα πράγματα του στο γραφείο από τους μαθητές, αλλά μόνο οι δυο απαχθέντες προθυμοποιήθηκαν να τον βοηθήσουν. 

Οι δυο εντεκάχρονοι προέρχονται από την Ελλάδα και οι γονείς τους εργάζονται στη Λάρνακα. Το συμβάν σημειώθηκε περί τις 07:30 το πρωί, πριν το κτύπημα του πρώτου κουδουνιού.

Τον εντοπισμό των μαθητών χαιρέτησε και ο Πρόεδρος της Κύπρου Νίκος Αναστασιάδης με μήνυμά του στο Twitter, συγχαίροντας τις κυπριακές αρχές για τις προσπάθειές τους. 

«The New Daily Mail» 
TheNewDailyMail
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ