2018-09-29 18:45:48
Φωτογραφία για Μεγάλη άνοδος για τον ΑΝΤ1 μετά τις νέες επιλογές του...
Αν και είναι πολύ νωρίς ακόμα για συμπεράσματα σε σχέση με τα νέα προγράμματα των καναλιών, είναι αξιοσημείωτη η αύξηση του ποσοστού της τηλεθέασης του ΑΝΤ1 με το που ξεκίνησαν κάποια προγράμματά του, αφού κατάφερε να σκαρφαλώσει σχεδόν στη δεύτερη θέση. Στοιχείο που δείχνει κάποια δυναμική και τίποτα περισσότερο, δεδομένου ότι το prime time του ΣΚΑΪ ξεκινάει την ερχόμενη εβδομάδα, ενώ και ο ΑΝΤ1 δεν έχει ξεδιπλώσει ακόμη όλη τη βεντάλια των προγραμμάτων του, για παράδειγμα το «Nomads» είναι ένα ισχυρό χαρτί στα χέρια του σταθμού που θα ξεκινήσει το αμέσως επόμενο διάστημα.

Ωστόσο, η αύξηση της τηλεθέασης γεννά αισιοδοξία στο σταθμό που ταλαιπωρήθηκε από κακές επιλογές τις προηγούμενες σεζόν, με αποτέλεσμα φέτος να αναζητά τη ρεβάνς! Τα πρώτα σημάδια λοιπόν είναι θετικά, από τις υψηλές τηλεθεάσεις της εκπομπής του Παπαδάκη, έως τη Φαίη Σκορδά που δέχεται πίεση από τον ΣΚΑΪ, μέχρι το δελτίο ειδήσεων του Νίκου Χατζηνικολάου στη νέα του ώρα που συγκεντρώνει – επίσης-, υψηλά νούμερα (σε σχέση με το παρελθόν), έως ορισμένες νέες σειρές που κέρδισαν την προσοχή των τηλεθεατών. Αντίθετα ,δεν είχε θετική αποδοχή από τον κόσμο το πρόγραμμα που ακολουθεί μετά το δελτίο ειδήσεων η «Κοινή λογική» η οποία θα μετατεθεί σε άλλη ώρα.


Προς το παρόν όμως το πρόσημο είναι θετικό. Άλλωστε, ο σταθμός έχει επενδύσει και φέτος τα περισσότερα χρήματα σε πρόγραμμα από τα υπόλοιπα κανάλια και η άνοδος είναι μονόδρομος!

Enimerosi24

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ