2018-10-02 09:37:25
Φωτογραφία για Γιατί αυτό το εστιατόριο έχει το πιο ωραίο φαγητό στον κόσμο
Σαν το φαγητό της γιαγιάς... δεν υπάρχει άλλο! Ποιος δεν αναπολεί τα υπέροχα κυριακάτικα μεσημέρια, όπου οι γιαγιάδες έβαζαν όλη τους την τέχνη για να ευχαριστήσουν παιδιά και εγγόνια με το πεντανόστιμο φαγητό τους;

Σε αυτήν την ιδέα βασίστηκε λοιπόν ο ιδιοκτήτης του Enoteca Maria στο Staten Island της Νέας Υόρκης, o Jody Scaravella ο οποίος έχει προσλάβει αποκλειστικά και μόνο γιαγιάδες για την κουζίνα του εστιατορίου του.

Ο Jody Scaravella επηρεάστηκε από τη δική του γιαγιά, η οποία είχε την απόλυτη επιμέλεια του νοικοκυριού, όταν μεγάλωνε.

Εκείνη τον ενέπνευσε να καλέσει γιαγιάδες από διάφορες χώρες σε όλο τον κόσμο για να μαγειρεύουν στο «ρομαντικό» εστιατόριο του, οι οποίες είναι από τον Ισημερινό, την Αλγερία, την Τσεχική Δημοκρατία, τη Συρία και την Ελλάδα. Κάθε μέρα μαγειρεύουν δύο γιαγιάδες, η μία είναι πάντοτε Ιταλίδα και η άλλη από διαφορετική χώρα.

«Αυτό που είναι μαγικό είναι ότι οι περισσότεροι πελάτες επιστρέφουν ξανά και ξανά», επισημαίνει ο ιδιοκτήτης.

Ο Scaravella υπογράμμισε ότι θέλει να τιμήσει τη διαφορετικότητα και να βοηθήσει τους ανθρώπους να διατηρήσουν και να συνεχίσουν τις οικογενειακές παραδόσεις τους. «Κάθε φορά που οι κυρίες μπαίνουν στην κουζίνα για να μαγειρέψουν, εκατοντάδες χρόνια πολιτισμού βγαίνουν από τα δάχτυλά τους, είναι σαν μαγεία» ανέφερε.
starxeiamas
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Νέα υπηρεσία στο ΥΠΕΘΑ (ΦΕΚ)
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Νέα υπηρεσία στο ΥΠΕΘΑ (ΦΕΚ)
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ