2012-06-07 13:27:11
Φωτογραφία για Η Λιάνα Κανέλλη με χτύπησε. Θα της κάνω μήνυση
Στην αντεπίθεση πέρασε ήδη ο βουλευτής και εκπρόσωπος τύπου της Χρυσής Αυγή, Ηλίας Κασιδιάρης, όπου δηλώνει ότι "Η Λιάνα Καννέλη χτύπησε τον Ηλία Κασιδιάρη και εκείνος αμύνθηκε"... Ο ίδιος δηλώνει ότι θα καταθέσει μήνυση εις βάρος της. Ο βουλευτής και εκπρόσωπος τύπου της Χρυσής Αυγής σήμερα ζωντάνά στην πρωινή εκπομπή του Παπαδάκη στον ΑΝΤ1 πέταξε ένα ποτήρι νερό σε βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ρένα Δουρου και χτύπησε στο πρόσωπο τη Λιάνα Κανέλη.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Ρένα Δουρου από τον ΣΥΡΙΖΑ μίλησε στον Ηλία Κασιδιάρη για τη δίκη που εκκρεμεί εις βάρος του και είπε ότι η Χρυσή Αυγή θα πάει τη χώρα 500 χρόνια πίσω. Τότε ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής πέταξε ένα ποτήρι με νερό στο πρόσωπο της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία διατήρησε την ψυχραιμία της!

Η προϊστάμενη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, Ελένη Ραΐκου ζήτησε την σύλληψη του κ. Κασιδιάρη με την διαδικασία του αυτωφόρου εντός 48 ωρών.

Από την Εισαγγελία Πρωτοδικών διευκρινίζεται ότι η εντολή για σύλληψη του Ηλία Κασιδιάρη αφορά την επίθεση του σε βάρος της Λιάνας Κανέλη.
TreloKouneli
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ληστεία στο ΑΠΘ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ληστεία στο ΑΠΘ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ