2024-03-12 21:03:35
Φωτογραφία για Τέμπη: Συμπληρωματική μήνυση για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο καταθέτουν συγγενείς των θυμάτων
Συμπληρωματική μήνυση θα καταθέσουν οι συγγενείς των θυμάτων στο πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών, όπως γνωστοποίησε ο Χρήστος Κωνσταντινίδης, που έχασε την σύζυγό του κατά την σύγκρουση των δύο αμαξοστοιχιών.

enikos.gr

Ο Χρήστος Κωνσταντινίδης, ο οποίος έχασε την σύζυγό του στην τραγωδία των Τεμπών, μίλησε Στο Κόκκινο 105,5 και σχολίασε για το πόρισμα της ΝΔ στην Εξεταστική Επιτροπή ότι «δείχνει πως γνώριζαν πολύ καλά τι έχει συμβεί, και προσπαθούσαν να μας παρουσιάσουν ότι όλα είναι ασφαλή».

«Δώδεκα μήνες μετά το έγκλημα των Τεμπών, ο ανθρώπινος παράγοντας συντρέχει και σήμερα. Είμαστε όλοι εν δυνάμει θύματα, δεν έχει φτιάξει τίποτα. Ίσως ο ανθρώπινος παράγοντας να αφορά τους υψηλά ιστάμενους, αυτούς που διόρισαν όποιους διόρισαν, αυτούς που δεν έφτιαξαν τα συστήματα ασφαλείας», τόνισε.

Όπως είπε στη συνέχεια, «από την 1η Μαρτίου του 2023 έχουν πέσει όλοι επάνω για να μη φανεί η αλήθεια. Από τις πρώτες ημέρες άλλαξαν τον χώρο, ενώ δεν είχαν καμία δικαιοδοσία. Ήταν τόπος εγκλήματος και έπρεπε να μείνει άθικτος. Μετά τις παρεμβάσεις Γεραπετρίτη, Τριαντόπουλου και Αγοραστού μπαζώσανε τον χώρο».


«Αύριο καταθέτουμε συμπληρωματική μήνυση στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Λάρισας – που κατόπιν θα διαβιβαστεί στην Εισαγγελία Εφετών – για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο στην διατάραξη ασφάλειας. Αφορά κυρίως τα δύο στελέχη της Hellenic Train για την τηλεδιοίκηση που δεν υπήρχε και τον πρώην υπουργό Μεταφορών Κώστα Καραμανλή», συμπλήρωσε

sidirodromikanea.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ