2018-10-10 17:45:28
Φωτογραφία για Ο Γιώργος Κυρίτσης για το νέο του σίριαλ στο Open...
Ο επιτυχημένος δημιουργός ,Γιώργος Κυρίτσης, μετά από μεγάλη αποχή από τα τηλεοπτικά ,επιστρέφει στην τηλεόραση μέσα από το Open.

Ο σεναριογράφος μιλά στον Τηλεθεατή για το νέο του σίριαλ που τιτλοφορείται ''Ο πρίγκιπας της φωτιάς'', και θα βγαίνει κάθε μέρα Από ποιες πηγές έμπνευσης αντλήσατε το θέμα της σειράς;  

«Ο "Πρίγκιπας της φωτιάς" είναι ένα παραμύθι που γράφει η ίδια η ζωή. Κάποιος θα κάνει μία κίνηση, σαν να σπρώχνει έναν βράχο από την κορυφή ενός λόφου, και θα αρχίσει η κατολίσθηση, που θα παρασύρει όλους τους ήρωες. Η ίδια η ζωή θα βάλει μπροστά τους αδυσώπητους μηχανισμούς της και οι ήρωες θα πιαστούν στα γρανάζια της. Άλλοι θα καταστραφούν, άλλοι θα ωριμάσουν, άλλοι θα οδηγηθούν στον θάνατο. Άλλοι θα ευτυχήσουν, άλλοι θα ανακαλύψουν τη χαμένη τους αθωότητα και άλλοι θα τη χάσουν για πάντα. Και ο έρωτας σε ρόλο καταλύτη. Ο αγνός έρωτας, ο μπλοκαρισμένος, ο ιδιοτελής. Στη ζωή ο πρίγκιπας δεν έρχεται πάνω σ' ένα άσπρο άλογο, έρχεται μέσα από τη φωτιά».

Τα γυρίσματα πραγματοποιούνται σε εξωτερικούς χώρους;  

«Τα γυρίσματα πραγματοποιούνται σε φυσικούς χώρους, εξωτερικούς και εσωτερικούς».

Η μυθοπλασία, αυτή τη σεζόν, ανοίγει και πάλι τα φτερά της;  

«Η μυθοπλασία υπήρχε, υπάρχει ,και θα υπάρχει πάντα. Αν για ένα διάστημα, λόγω κρίσης, δεν τη χρησιμοποιούσε η τηλεόραση, είναι κάτι διαφορετικό».

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ