2018-10-11 21:39:08
Φωτογραφία για Συνάντηση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Καρδίτσας με τον Γ.Π.Α.Δ. Θεσσαλίας
Συνάντηση με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλίας Υποστ/γο Ιωάννη Τόλια, πραγματοποίησε το πρωί της Τετάρτης 10/ 10/ 2018, αντιπροσωπεία της Ε.ΑΣ.Υ. Καρδίτσας.

Η συνάντηση διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα και το προεδρείο της ένωσης πέραν του εθιμοτυπικού συζήτησε με τον κύριο Γενικό για σημαντικά θέματα που απασχολούν την Αστυνομική Διεύθυνση Καρδίτσας, ζητώντας την συνδρομή και του ιδίου για την επίλυσή τους.

 

Τα βασικότερα ζητήματα που συζητήθηκαν μεταξύ άλλων αφορούσαν:

 

α) Την ευκολία μετακίνησης της Διμοιρίας Υποστήριξης Καρδίτσας με λεωφορεία άκρως επικίνδυνα για την σωματική ακεραιότητα των μετακινούμενων συναδέλφων λόγω παλαιότητας, τόσο για την Κέρκυρα όσο και για την κάλυψη κάθε είδους εκδηλώσεων που λαμβάνουν χώρα στον τομέα ευθύνης του Γενικού Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδας. Αποτέλεσμα των συνεχιζόμενων και συνεχών μετακινήσεων, είναι οι συνάδελφοι που υπηρετούν στην Δ.Υ. Καρδίτσας, να βρίσκονται σε απόσπαση για κάλυψη υπηρεσιακών αναγκών άλλων περιοχών παραπάνω του μισού μήνα, μακριά από τις οικογένειές τους και των τομέων ευθύνης που έχουν ταχτεί να υπερασπίζονται και να διαφυλάττουν.


 

β) Το παράδοξο φαινόμενο ιδρύσεων νέων Αστυνομικών υπηρεσιών (έχουν ιδρυθεί 2 μέσα σε 2 χρόνια, Α.Τ. Λίμνης Πλαστήρα, Τ.Τ. Αυτοκινητοδρόμων), δίχως γι αυτές να υπάρχει ουσιαστική μέριμνα στελέχωσής τους με υλικοτεχνικό εξοπλισμό και εξωτερικές μεταθέσεις συναδέλφων, αποδυναμώνοντας τις υπάρχουσες και καθιστώντας τις νέες αδύναμες ώστε να παραμείνουν λειτουργικές σε επίπεδο τμήματος μιας και υποβιβάζονται αθόρυβα σε Αστυνομικούς σταθμούς σχεδόν αμέσως μετά τα εγκαίνιά τους.

 

Ο κύριος Γενικός κατανοώντας και γνωρίζοντας πολλά από τα προβλήματα που συζητήθηκαν, ζήτησε να υπάρχει αγαστή συνεργασία των δυο πλευρών και δεσμεύτηκε πως οπού μπορεί θα σταθεί αρωγός στην προσπάθεια επίλυσής τους από το σωματείο μας.

 

Ως Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Καρδίτσας, διαβεβαιώνουμε όλους τους συναδέλφους μας τόσο εντός όσο και εκτός τειχών, ότι τα προβλήματα που μας απασχολούν είναι κοινά και θα συνεχίσουμε δυναμικά να τα προβάλλουμε και να αγωνιζόμαστε για αυτά μέχρι την τελική επίλυσή τους.

 

Από το Δ.Σ.
_
bloko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ