2018-10-13 14:20:38
Φωτογραφία για Διαβάστε την απρόσμενη συνέχεια το Γυναίκα χωρίς όνομα!
Η Μαρίνα - ως Νάντια Πετρίδου - συναντάει για πρώτη φορά την Κάτια και προσπαθεί να κρύψει την ταραχή της. Η Κάτια μένει άφωνη με την ομοιότητα της δικηγόρου του Μιχάλη με την Μαρίνα... Την ίδια στιγμή, ο Κωστής μπαίνει στο σπίτι της Μάρθας και κλέβει μια φωτογραφία της Μαρίνας με τον Νάσο και τη Μάρθα. Η Μαρίνα μαθαίνει ότι ο Δημήτρης πλαστογράφησε τη διαθήκη της μητέρας του για να εξαπατήσει τον αδελφό του και ενημερώνει αμέσως το Μιχάλη. Ο πόλεμος ανάμεσα στα δύο αδέλφια έχει ξεσπάσει.

Τρίτη 16 Οκτωβρίου

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 22

Η Μαρίνα δείχνει στον Μιχάλη την έκθεση της γραφολόγου που αποδεικνύει ότι η διαθήκη της μητέρας του ήταν πλαστή. Ο Μιχάλης αντιλαμβάνεται πως πίσω απ’ όλα αυτά ήταν ο αδελφός του, ο οποίος, φοβούμενος τις μελλοντικές πιθανές διεκδικήσεις του, τον δελεάζει τώρα, προσφέροντάς του δουλειά στην διαφημιστική καμπάνια που κάνει για λογαριασμό της εταιρείας του. Τα γυρίσματα του διαφημιστικού θα είναι η αφορμή για να δουν όλοι τις ομοιότητες που έχει η νεαρή δικηγόρος Νάντια Πετρίδου με τη νεκρή Μαρίνα. Η Κάτια, όμως, σκέφτεται κάτι για να καταφέρει να «ξεσκεπάσει» τη Μαρίνα Τετάρτη 17 Οκτωβρίου


ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 23

Η Μαρίνα καταφέρνει να αντιδράσει ψύχραιμα όταν η Κάτια της δείχνει το σκίτσο που είχε ζωγραφίσει η ίδια για τον πατέρα της. Η Κάτια πείθεται ότι είναι η Νάντια Πετρίδου και προτείνει στο Δημήτρη να την προσλάβει στην εταιρεία για να την χάσει ο Μιχάλης από σύμμαχο. Η Έλλη σκέφτεται να μεταβιβάσει τις μετοχές που της ανήκουν στον Κωστή. Ένα μικρό ποσοστό μετοχών ζητάει και η Μαρίνα από τον Δημήτρη για να δεχτεί την πρότασή του. Ο Δημήτρης θα δεχτεί και θα πέσει στην παγίδα που του έχουν στήσει ο Μιχάλης και η Μαρίνα. 

Πέμπτη 18 Οκτωβρίου

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 24

Η Έλλη ετοιμάζει σχέδιο για να επανέλθει ο Κωστής στην εταιρία του πατέρα της, ενώ παράλληλα  η  Μαρίνα και ο Μιχάλης προχωράνε με το δικό τους σχέδιο εναντίον της οικογένειας Μακρή… Ο Αντρέας συναντάει τη δεσμοφύλακα της  Μαρίνας και ζητάει πληροφορίες για τις συγκρατούμενές της, ενώ η Μάρθα πλησιάζει την Κάτια στον ιππικό όμιλο. Εν τω μεταξύ, ο  Δημήτρης και η Σοφία τα ξαναβρίσκουν κι εκείνος της ζητάει να σταματήσει να βλέπει το Γιώργο. Από την άλλη πλευρά, η Φένια δεν βλέπει με πολύ καλό μάτι την άφιξη της Μαρίνας στην εταιρία. Η Κάτια και ο Αντρέας έρχονται κοντά ερωτικά, ενώ η Ρία ανακαλύπτει ότι η Σοφία έχει κρυφή σχέση με το Δημήτρη.

Παρασκευή 19 Οκτωβρίου

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 25

Η Μαρίνα, έχοντας καταφέρει να εισβάλει στη ζωή των Μακρήδων, σχεδιάζει με τη Μάρθα και τη Ρένα τα επόμενα βήματα. Πρώτος στόχος της, ο Μιχάλης. Το σχέδιο για την διεκδίκηση της πατρικής του περιουσίας φέρνει τους δυο τους όλο και πιο κοντά, όπως ακριβώς έχει σχεδιάσει η Μαρίνα. Αυτό που δεν υπολόγιζε, όμως, είναι πόσο θα της άρεσε αυτό. Την ίδια στιγμή, ο Κωστής δε μπορεί να βγάλει ούτε στιγμή τη νεαρή δικηγόρο του Μιχάλη απ’ το μυαλό του. Η ομοιότητά της με τη νεκρή Μαρίνα τον οδηγεί στο σκάφος του Μιχάλη, όπου προσπαθεί να εκμαιεύσει πληροφορίες για τη «Νάντια Πετρίδου». Η Έλλη, αγνοώντας τη συμφωνία Μαρίνας-Δημήτρη, αποφασίζει ότι ήρθε η ώρα να πιέσει τον πατέρα της προκειμένου ο Κωστής να επιστρέψει στην εταιρεία…

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ