2018-10-13 19:08:49
Φωτογραφία για Ο χάκερ Luca Todesko  προανήγγειλε ένα jailbreak για το iPhone XS
Ο Luca Todesko, ο οποίος κέρδισε την φήμη του μετά την απελευθέρωση του yalu Jailbreak για το iOS 10.2, δημοσίευσε το κατόρθωμα του για ένα jailbreak για το iPhone XS Max.Αυτό ανήγγειλε στο λογαριασμό του στο Twitter.

Συγκεκριμένα κατάφερε να κάνει jailbreak το iPhone XS Max, δήλωσε στους οπαδούς του στο Twitter. Ο Χάκερ σημείωσε ότι μετά από κάποια εργασία στο XS Max, άρχισε να χρησιμοποιεί αυτό το smartphone σε καθημερινή βάση και ότι γενικά ήταν ευχαριστημένος με τις τεχνικές δυνατότητές του. Οι οπαδοί αποφάσισαν να διευκρινίσουν εάν όντος έκανε jailbroken το XS Max. Ο Todesko επιβεβαίωσε την εικασία τους, λέγοντας ότι έκανε πραγματικά jailbreak για τον επεξεργαστή A12 που χρησιμοποιείται στο iPhone του 2018.

Ωστόσο, ο Todesco δεν διευκρίνισε εάν θα κυκλοφορήσει ένα νέο jailbreak για το iPhone της ναυαρχίδας σε δημόσια πρόσβαση. Εκτός από τον Λουκα, το jailbreak έγινε και από τους προγραμματιστές της ομάδας Pangu όπως αναφερθήκαμε πριν από λίγες ημερες, μόνο για το iPhone XS. Όπως και στην περίπτωση του Todesko, προς το παρόν δεν έχει ακόμη δημοσιευθεί.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ