2018-10-15 22:01:24
Φωτογραφία για Γιατί είναι πολύ νωρίς για να αποσυρθεί το iPad mini
Η τέταρτη και αυτή τη στιγμή η τελευταία γενιά του iPad mini παρουσιάστηκε το 2015. Έκτοτε, τα συμπαγή δισκία της Apple δεν έλαβαν ούτε μία πλήρη ενημέρωση, χωρίς να υπολογίζουμε τις νέες εκδόσεις του iOS.

Και σε αντίθεση με τη μόδα για τα τεράστια smartphones, η συσκευή των 7,9 ιντσών εξακολουθεί να είναι ένα από τα πιο ελκυστικά προϊόντα της Apple.

Δεν είναι αντίπαλο με τις εκδόσεις iPhone Plus

Στην πραγματικότητα Τα νέα μοντέλα iPhone, ξεκινώντας με το 5,5 ιντσών 6 Plus και τελειώνοντας με τα μόλις κυκλοφόρησαν XS Max με διαγώνιο οθόνης έξι και μισών ίντσες, έβαλαν τέλος σε ολόκληρη την οικογένεια των iPad μίνι. Με το μέγεθός τους, αυτές οι κινητές συσκευές αμφιβάλλουν για την πρακτικότητα της αγοράς ενός ταμπλετ, του οποίου η οθόνη είναι ελαφρώς μεγαλύτερη.

Ωστόσο, όπως δείχνει η πρακτική και η προσωπική εμπειρία, ακόμη και μία ή δύο επιπλέον ίντσες της οθόνης μπορούν να διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στη χρήση της συσκευής
. Το iPad mini είναι πιο βολικό για παιχνίδια και προβολή ταινιών και για τη δουλειά του, λόγω του μεγαλύτερου μεγέθους του, κερδίζοντας σε σύγκριση με οποιοδήποτε μοντέλο του iPhone Plus. Σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά τους, τα νέα smartphones της Apple κάνουν τα πάντα έτσι ώστε ο χρήστης να μπορεί να χρησιμοποιεί μία συσκευή ταυτόχρονα για όλα τα επαγγέλματα, από την εργασία μέχρι την αναψυχή, αλλά η εταιρεία σίγουρα πιστεύει ότι η λύση αυτή μεταφράζεται σε υπερφορτώσεις συσκευών με άχρηστα αρχεία και προγράμματα και αυξάνει τη συχνότητα χρήσης τους. Αυτό προκαλεί πρόωρη φθορά και μειωμένη διάρκεια ζωής της συσκευής.

Δεδομένου του μεγαλύτερου μεγέθους της μίνι οθόνης iPad, αυτό το tablet θα μπορούσε να είναι ένα εξαιρετικό gadget για εργασία, μελέτη και διασκέδαση, ενώ το iPhone ως κινητό τηλέφωνο θα μπορούσε να σχεδιαστεί αποκλειστικά για άμεσα μηνύματα, surfing στο Internet και κλήσεις.

Η CPU είναι ένα μεγάλο ελάττωμα

Το iPad μίνι τέταρτης γενιάς έχει έναν επεξεργαστή A8. Το 2018, είναι προφανώς ανεπαρκής εάν τα παιχνίδια επιβραδυνθούν αν και όχι τόσο αισθητά, αλλά οι μεταβάσεις από τη μια εφαρμογή στην άλλη προβληματίζει. Ένας από τους λίγους λόγους για τους οποίους το iPad mini σήμερα δεν είναι η καλύτερη αγορά μεταξύ όλων των συσκευών της Apple, είναι ακριβώς η χαμηλότερη απόδοση από τα σημερινά πρότυπα. Ο επεξεργαστής της εταιρείας θα πρέπει πρώτα να ενημερωθεί θα επηρεάσει τη χρηστικότητα περισσότερο από μια οθόνη χωρίς πλαίσιο και πλήρες έλεγχο αφής χωρίς το κουμπί Home.

Μοναδικότητα

Ίσως ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του iPad mini, το οποίο το καθιστά ίσως το πιο ενδιαφέρον προϊόν από την Apple είναι η μοναδικότητά του. Το tablet δεν είναι τόσο ακριβό όσο το νέο iPhone, και όχι τόσο μεγάλο και ογκώδες όσο το κλασικό iPad και ειδικά το iPad Pro. Μπορείτε να το τοποθετήσετε εύκολα σε μια μικρή τσάντα ή ακόμα και σε μια τσέπη του μπουφάν, είναι βολικό να παρακολουθήσετε μια ταινία από αυτή τόσο σε ένα ταξίδι στο μετρό όσο και στο σπίτι στην αγαπημένη σας πολυθρονα αυτό είναι δυνατό χάρη στη μεγάλη οθόνη (σε σύγκριση με το iPhone) και χάρη στο μικρότερο βάρος διαστάσεις, καθιστούν ακόμα πιο βολικό από ό, τι σε άλλες εκδόσεις του iPad.

Η Apple στερεί μόνο ένα μέρος των χρηστών, αφήνοντας μια τέτοια συσκευή χωρίς ενημέρωση, μετατρέποντάς την σταδιακά σε ένα iPod Classic, το οποίο απομακρύνθηκε από τις πωλήσεις πριν από μερικά χρόνια απο ένα άλλο καινοτόμο προϊόν που προσελκύει εκατομμύρια νέους χρήστες θα καταλήξει επίσης σε λήθη.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ