2018-10-16 12:19:35
Φωτογραφία για Εκδήλωση για τον καρκίνο του μαστού που διοργανώνουν οι «Ιωνίδες»
Ο Σύλλογος Γυναικών «ΙΩΝΙΔΕΣ», με έδρα το Πικέρμι του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του και με αφορμή τον μήνα Οκτώβριο, ο οποίος είναι

αφιερωμένος στην πρόληψη για τον καρκίνο του μαστού, διοργανώνει την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου, στις 19.00, στον ΠΥΡΓΟ ΠΕΤΡΕΖΑ, στα Σπάτα, εκδήλωση με θέμα: «Καρκίνος Μαστού : Η γνώση σώζει»

Την έναρξη της εκδήλωσης, η οποία τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Χειρουργικής Εταιρίας, θα κηρύξει η τ. Υπουργός Παιδείας και Υγείας, κ. Μαριέττα Γιαννάκου.

Ομιλητές της θα είναι οι έγκριτοι επιστήμονες :

κ. Γεώργιος Ζωγράφος, Χειρουργός, Αντιπρύτανης Πανεπιστημίου Αθηνών, Καθηγητής Παν.Αθηνών, Δ/ντης Χειρουργικής Κλινικής Νος. Αθηνών

κ. Κωνσταντίνος Τσίκος, Χειρουργός, Α. Καθηγητής Πανεπιστημίου Αθηνών, τ. Δ/ντης Μονάδας Μαστού Νοσ. Αθηνών, Υπεύθυνος Τμήματος Μαστού Ελληνικής Χειρουργικής Εταιρείας.

Με την παρουσία της θα μας τιμήσει και η Πρόεδρος του συλλόγου ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ Ν. Αχαΐας κ. Λιολιώ Κολυπέρα, η οποία μαζί με το μέλος του συλλόγου μας κ. Μαρία Τζελέπη, θα μοιραστούν μαζί μας τη δική τους προσωπική ιστορία για το ταξίδι τους προς την νίκη.

Το συντονισμό της εκδήλωσης θα έχει η Αντιπρόεδρος του Συλλόγου, δημοσιογράφος, Χριστίνα Λαμπίρη.

«Καρκίνος του Μαστού: Η γνώση, σώζει»

Παρασκευή 19 Οκτωβρίου, στις 19.00, «ΠΥΡΓΟΣ ΠΕΤΡΕΖΑ» (3ο χλμ Σπάτων-Πικερμίου τηλ 210 6039396)

www.irafina.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ