2018-10-18 20:20:23
Φωτογραφία για Ο Γιώργος Παπαδάκης βρήκε την διάδοχο της Μπάγιας Αντωνοπούλου;
Απίστευτος ντόρος έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες γύρω από το «Καλημέρα Ελλάδα» και τον Γιώργο Παπαδάκη, μετά την αποχώρηση της Μπάγιας Αντωνοπούλου από την εκπομπή.

Ένας ντόρος ασυνήθιστος – η αλήθεια είναι -, για τη συγκεκριμένη τηλεοπτική εκπομπή του ΑΝΤ1 και φυσικά και για τον συγκεκριμένο δημοσιογράφο, ο οποίος δεν συνηθίζει ν΄ απασχολεί site, εφημερίδες, περιοδικά και κανάλια, με τίποτα άλλο, παρά μόνο με την δουλειά του.

Και είναι αναμφισβήτητα εντυπωσιακό το πως ένας πρωταθλητής της τηλεόρασης, που βρίσκεται στις επάλξεις για 28 ολόκληρα χρόνια κάθε πρωί, μα κάθε πρωί, για τρεις και τέσσερις ώρες, έχει καταφέρει όοολα τα Μέσα να μην ασχολούνται με τίποτα άλλο, παρά μόνο με την δουλειά του.

Και μέχρι σήμερα είχαμε να κάνουμε φυσικά, με το τι ακριβώς έγινε, ή τι δεν έγινε και η νεαρή δημοσιογράφος, έφυγε μετά από σειρά ετών από δίπλα του.

Από σήμερα ,όμως, έχουμε να κάνουμε και με κάτι άλλο… Από σήμερα έχουμε να κάνουμε και με τα σενάρια της αντικατάστασης της Μπάγιας Αντωνοπούλου. Ποια είναι σου λέει η επόμενη που θα βρεθεί δίπλα στο δημοφιλή δημοσιογράφο, με στόχο φυσικά να χτίσει σιγά-σιγά την καριέρα της;


Σύμφωνα ,λοιπόν, με τις δικές μου πληροφορίες οι οποίες είναι καρατσεκαρισμένες από πολλές πλευρές, όχι ο Γιώργος Παπαδάκης δεν έχει ξεκινήσει το… σαφάρι της αναζήτησης της διαδόχου της Μπάγιας Αντωνοπούλου.

Όχι, ο Γιώργος Παπαδάκης αυτές τις ημέρες δεν έχει έννοια το ποια θα είναι η επόμενη νέα και ωραία που θα έρθει να στολίσει το πλατό της εκπομπής.

Και για ν΄ ακριβολογώ, ο «Mr. Καλημέρα Ελλάδα», δεν έχει αποφασίσει καν για το αν θα υπάρξει αντικατάσταση στην εκπομπή. Τουλάχιστον για την ώρα Οπότε, οποιαδήποτε ονόματα που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, μάλλον είναι απλά ευσεβείς πόθοι κάποιων…

tlife.gr-Νάνσυ Νικολαίδου

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ