2018-10-18 21:11:36
Φωτογραφία για Ένα Apple Watch Series 4 αξίας ενός εκατομμυρίων δολαρίων
Η εταιρεία Brikk κυκλοφόρησε μια νέα συλλογή του Apple Watch Series 4. Το ρολόι είναι φτιαγμένο από τα πιο ακριβά υλικά με τιμή εκκίνησης των 28.995 δολαρίων.

Η εταιρεία κυκλοφόρησε το Apple Watch Edition, το οποίο κοστίζει περισσότερα από 10.000 δολάρια και είναι το ακριβότερο της μοντέλο.

Αλλά αυτή η τιμή φαίνεται πολύ μικρή σε σύγκριση των τιμών του Lux Watch 4. Σύμφωνα με την Brikk, η εταιρεία πέρασε πέντε χρόνια στην έρευνα και την ανάπτυξη για να δημιουργήσει το Lux Watch 4. Τα ρολόγια προσφέρονται σε μεγέθη 40 και 44 mm και έχουν κεκλιμένες γωνίες. Συνολικά υπάρχουν επτά σχεδιαστικές επιλογές για την κάθε περίπτωση, όπως κεραμικά, απο άνθρακονήματα, τιτάνιο και χρυσό 18 καρατίων.

Η φθηνότερη έκδοση με χρυσό 18 καρατίων μπορεί να πλαισιωθεί με κίτρινο ή ροζ χρυσό.Μαζί με αυτό περιλαμβάνεται ένα "λαμπερό λουράκι αλιγάτορα."

Στην ποικιλία της Brikk υπάρχουν πολλές επιλογές για τους ιμάντες με σχεδιασμό για όλες τις περιπτώσεις. Υπάρχουν εκδόσεις με σμαράγδια, διαμάντια και άλλες πολύτιμες πέτρες. Η ακριβότερη έκδοση του Lux Watch 4, διακοσμημένη με σπάνια διαμάντια κοστίζει περίπου ένα εκατομμύριο δολάρια. Η ακριβής τιμή διαπραγματεύεται με τον πελάτη σε επικοινωνία.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ