2018-10-19 00:01:48
Φωτογραφία για ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ: Η αποστομωτική απάντησή του σε σχόλιο για το Πρόγραμμα Δι@ύγεια
             Ο Κώστας Τριαντακωνσταντής δεν «μασάει» τα λόγια του. Εξάλλου, αυτό είναι ένα από τα χαρακτηριστικά που έκανε τον κόσμο να τον αγαπήσει, αφού λειτουργεί πάντα με ειλικρίνεια και τιμιότητα απέναντί του.                    Ακέραιος, αγωνιστής, ασυμβίβαστος της αλήθειας και του δίκιου, πάντα σταθερός στο πλευρό των αδύναμων και ενάντια στη διαφθορά, στη κακοδιαχείριση, στην αδιαφάνεια και τη σπατάλη.

 Ο Κώστας δέχτηκε ένα σχόλιο από ανώνυμο φίλο, ο οποίος έγραψε: 

     "Ο νόμος για ανάρτηση στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ ψηφίστηκε από το το 2013 και μετά. Άρα ο Δάσκαλος μάλλλον για άλλη μια φορά κάνει λάθος..."  Αμέσως, ο Κώστας έσπευσε να του δώσει μια αποστομωτική απάντηση: 

      Αγαπητέ Αναγνώστη, ο νόμος για τη διαύγεια ψηφίστηκε το 2010. Έχουμε λοιπόν ΝΟΜΟΣ ΥΠ' ΑΡΙΘ. 3861 της 8/13.7.2010 (ΦΕΚ Α' 112).

        Ενίσχυση της διαφάνειας με την υποχρεωτική ανάρτηση νόμων και πράξεων των κυβερνητικών, διοικητικών και αυτοδιοικητικών οργάνων στο διαδίκτυο "Πρόγραμμα Διαύγεια" και άλλες διατάξεις.


Άρθρο 2 :

Πεδίο εφαρμογής:

     «6α) οι πράξεις της ανάληψης υποχρέωσης δαπάνης, της απόφασης έγκρισης δαπάνης και της οριστικοποίησης της πληρωμής που περιέχει το ακριβές ποσό που θα πληρωθεί για κάθε επιμέρους δαπάνη των φορέων που υπάγονται στο πεδίο εφαρμογής του παρόντος νόμου.»

Κατόπιν τούτου Δεν έχω κάνει λάθος.

      Πάντως τη γνώμη σας έστω και ανώνυμα δεν τη λέτε. Σας ερωτώ:

 -Οι δημότες πρέπει ή δεν πρέπει να γνωρίζουν τα χρήματα και που ξοδεύονται από την εκάστοτε δημοτική αρχή;

 -Συμφωνείτε ναι ή όχι ότι έπρεπε να μου δώσουν τα χρηματικά εντάλματα πληρωμής;

Tα υπόλοιπα θα τα βρουν οι αρμόδιοι.

        Από την άλλη βδομάδα έρχεται τσουνάμι αποκαλύψεων. Αν είστε καλοπροαίρετος θα καταλάβετε πολλά. Αν όχι τότε ζήστε στην άγνοια σας. 

      Πάντως για να μάθετε την αλήθεια να διαβάζετε τα άρθρα μου και να έρθετε μόλις κυκλοφορήσει το βιβλίο μου να σας το δωρίσω. 

Κώστας Θ. Τριαντακωνσταντής

Μαθηματικός
ximeronews
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ