2018-10-22 10:39:16
Φωτογραφία για Συνελήφθη στη Ρόδο παιδόφιλος Νορβηγός
Ενώπιον του Εισαγγελέα Εφετών Δωδεκανήσου οδηγήθηκε χθες από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου ένας 50χρονος Νορβηγός, κάτοικος Ρόδου, που συνελήφθη

από αστυνομικούς του τμήματος Φυγόποινων, την 19η Οκτωβρίου 2018 και περί ώραν 15.00 στην οδό Εθελοντών Δωδεκανησίων.

Ο 50χρονος αλλοδαπός διώκεται με εντολή προσωρινής σύλληψης του Εισαγγελέα Εφετών Δωδεκανήσου, με σκοπό την έκδοσή του στις αρχές της Νορβηγίας για να εκτίσει ποινή φυλάκισης 120 ημερών που του επέβαλε το Εφετείο  του Frostating.

Ο 50χρονος κατηγορείται για κατοχή εικόνων σεξουαλικώς κακοποιημένων ενηλίκων και ανηλίκων που επιδίδονταν σε σεξουαλικές πράξεις.

Είχε εντοπιστεί συγκεκριμένα την 14 Ιανουαρίου 2015 σε οικία στο Trondheim της Νορβηγίας να κατέχει 1.307 εικόνες και 9 βίντεο, που απεικόνιζαν σεξουαλικές κακοποιήσεις ανήλικων να ερωτοτροπούν.

Βρέθηκε συγκεκριμένα πορνογραφικό υλικό με ανήλικους να φωτογραφίζονται γυμνοί, ανήλικους να επιδίδονται σε σεξουαλικές πράξεις σε ενήλικες, ενήλικες να επιδίδονται σε σεξουαλικές πράξεις σε ανήλικους και ανήλικους στους οποίους διείσδυε το ανδρικό μόριο ενηλίκων.

Οι εικόνες και τα βίντεο ήταν ‏αποθηκευμένα σε τρείς υπολογιστές.

Ο αρχές της Νορβηγίας υπέβαλαν αίτημα στις αστυνομικές αρχές της Ελλάδας μέσω της Διεύθυνσης Διεθνούς Αστυνομικής Συνεργασίας – Τμήμα SIRENE, για την σύλληψη και έκδοσή του.

 Πηγή: dimokratiki.gr
_
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ