2018-10-27 09:20:28
Φωτογραφία για Αλλαγή πορείας...
Τους τελευταίους μήνες η Σάσα Σταμάτη έχει αποκτήσει τη δική της εκπομπή, πραγματοποιώντας το όνειρό της. Σαφέστατα, η συγκεκριμένη δικαιούνταν τη συγκεκριμένη αναβάθμιση, αφού είναι μία πολύ καλή δημοσιογράφος με πολλά χρόνια προϋπηρεσίας στο ρεπορτάζ. Μην ξεχνάμε πως ήταν και το πρόσωπο που τα τελευταία χρόνια είχε ξεχωρίσει στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά μέσα από τα καυστικά της σχόλια στην πρωινή εκπομπή. Όλα αυτά, μέχρι που άρχισε το "Oh la la", διότι από τότε η Σάσα έχει απολέσει πολλά από τα βασικά της χαρακτηριστικά που την έκαναν επιτυχημένη. Ένα από αυτά είναι η σκληρή και δίκαιη κριτική στα τεκταινόμενα της σοουμπίζ, αλλά και το ότι έδινε την εντύπωση πως κρίνει το lifestyle χωρίς να ανήκει σε αυτό. Πλέον, όμως, δείχνει, πιο πολύ από ποτέ, ένα με το σύστημα. Η μεσημεριανή εκπομπή είναι γεμάτη από "ύμνους" της παρουσιάστριας σε κάθε καλλιτέχνη που της δίνει συνέντευξη
. Μετά από κάθε βίντεο η Σάσα "πλέκει" το εγκώμιο στους καλεσμένους της, εκθειάζοντάς τους, σε μία διαρκή προσπάθεια να διατηρήσει τη δημοσιογραφική της ατζέντα. Ξεχνά, όμως, πως μία καλή εκπομπή χρειάζεται και δυνατό σχόλιο, πέρα από πρωτογενές υλικό. Φυσικά, σε αυτόν τον στόχο δεν βοηθούν και οι επιλογές του πάνελ της, που αποτελούνται από πρόσωπα που ναι μεν είναι συμπαθή, αλλά δεν διαθέτουν την απαιτούμενη ατάκα που θα αποτελέσει το "αλατοπίπερο" σε μία συζήτηση. Σε γενικές γραμμές, η Σάσα φαίνεται αφενός να πραγματοποιεί το όνειρό της, αλλά αφετέρου να μην έχει τη δυναμική και την παρεμβατικότητα που είχε σαν δεύτερο βιολί. Δεν είναι τυχαίο που οι σοφοί λένε "καλύτερα πρώτος στο χωριό, παρά δεύτερος στην πόλη". Η δημοσιογράφος πρέπει να θυμηθεί τα στοιχεία που την καθιέρωσαν και να προσπαθήσει να επιστρέψει σε αυτά, απομακρύνοντας κάθε "μικρόβιο" σταρίστικης αισθητικής που τη διακατέχει. 

Για να είμαστε, όμως, δίκαιοι, θα πρέπει να σημειώσουμε πως και το κανάλι δεν φαίνεται να στηρίζει τη συγκεκριμένη προσπάθεια, όταν το κοστολόγιο είναι τόσο πενιχρό, με αποτέλεσμα οι τηλεθεατές να βλέπουν ένα μίζερο σκηνικό και μία περιορισμένη δημοσιογραφική ομάδα. Τέλος, ας πει κάποιος στους συντελεστές της εκπομπής πως τα τσιφτετέλια πάνω στα τραπέζια σε ζωντανή μεσημεριανή εκπομπή δεν προκαλούν το κέφι των τηλεθεατών, αλλά την αποστροφή τους.

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ