2018-10-30 09:04:01
Φωτογραφία για Αρνήθηκαν τη συνδρομή της ΕΛΑΣ οι αλβανικές αρχές για το θάνατο του Κατσίφα
Αρνητικές στο να αφήσουν την ΕΛΑΣ να συνδράμει στις έρευνες διελεύκανσης του θανάτου του ομογενή Κωνσταντίνου Κατσίφα στους Βουλιαράτες, εμφανίστηκαν οι αλβανικές αρχές.

Ο ομογενής έπεσε νεκρός από αστυνομικά πυρά κοντά στο Αργυρόκαστρο, ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι κινήθηκαν όλες οι διαδικασίες- μέσω της διπλωματικής οδού- ούτως ώστε να συμμετάσχουν οι ελληνικές αρχές  στις έρευνες για τον εντοπισμό των αιτών του θανάτου του 35χρονου ομογενούς. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές παρά τις «κρούσεις» από την ελληνική πλευρά η απάντηση ήταν «ευχαριστούμε δεν χρειαζόμαστε τη συνδρομή σας».

Αυτό σημαίνει πως δεν μπορεί να σταλεί στην Αλβανία ελληνικό κλιμάκιο αστυνομικών ώστε να συνδράμει στις έρευνες για τα αίτια που οδήγησαν στην ανταλλαγή πυρών μεταξύ του Έλληνα ομογενούς και των Ειδικών Δυνάμεων της Αλβανίας που έφτασαν μέχρι το σπίτι του.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γραφτεί στα μέσα ενημέρωσης της γειτονικής χώρας, εκείνος πυροβόλησε πρώτος με το καλάσνικοφ του εναντίον περιπολικού της αλβανικής αστυνομίας.

Για το συμβάν επικοινώνησε και ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Αριστείδης Ανδρικόπουλος, με τον Αλβανό ομόλογό του  προκειμένου να λάβει ενημέρωση.

Πηγή: Ελεύθερος Τύπος
eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ