2012-06-08 09:18:04
Φωτογραφία για Στράτος Τζώρτζογλου: Ζει τον έρωτά του στην Καλιφόρνια!
Ο 47χρονος ηθοποιός και η Δανέζα φωτογράφος αγαπημένη του ζουν μαζί στη Σάντα Μόνικα της Καλιφόρνιας, φωτογραφίζονται πρώτη φορά για το "ΟΚ!" και μιλάνε για τη γνωριμία τους, τη νέα τους ζωή και τα κοινά τους σχέδια Είναι εύκολη η ζωή στην Καλιφόρνια;

Μαθαίνω να αλλάζω συνήθειες. Αισθάνομαι σαν να ξαναέγινα είκοσι ενός χρόνων και να σπουδάσω σε δραματική σχολή! Βέβαια, εδώ δεν γνωρίζει κανείς ποιος είσαι για να παραμυθιαστεί, οπότε δεν υπάρχει αντίδραση θετική ή αρνητική.

Πως συναντηθήκατε με τη Ζιζέλ και γεννήθηκε αυτός ο έρωτας;

Η Ζιζέλ έχει μια πραγματική Ελλάδα μέσα της. Η μητέρα της ήταν αρχαιολόγος και είχε δουλέψει στην Ελλάδα. Έτσι, έχει αγαπήσει κι εκείνη πολύ τη χώρα μας. Εξάλλου, συχνά οι φιλέλληνες είναι πιο Έλληνες. Το θέμα με το οποίο ασχολείται τελευταία είναι οι Αμαζόνες. Αλλά και η αφορμή της γνωριμίας μας ήταν ένα καθαρό ελληνικό θέμα. Φωτογράφιζε αρχαίες Θεές κάτω από το νερό. Μου έκανε κάστινγκ ενώ ήταν στην Ελλάδα για να με φωτογραφίσει ως Ηρακλή. Τώρα ετοιμάζει το τρίτο μέρος του θέματος με Αμερικανούς ηθοποιούς, όπως ο Ζακ Έφρον και ο Άντριεν Μπρόντι.
planet-greece
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ