2024-02-22 08:30:04
Φωτογραφία για Πέμυ Ζούνη για τον Έρωτα Φυγά: Τελειώνουμε τα γυρίσματα - Ήταν από το κανάλι αυτό το κάθετα όχι σε νέο κύκλο

 



Τέλος στις φήμες που αφορούν την σειρά του Ant1 «Έρωτας Φυγάς» και για το αν συνεχίζεται ή όχι την επόμενη σεζόν, έβαλε η Πέμυ Ζούνη. Η ηθοποιός απάντησε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων και στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών και αποκάλυψε πως η ο «Έρωτας Φυγάς» δεν θα συνεχιστεί την επόμενη χρονιά.



Πιο συγκεκριμένα, η Πέμυ Ζούνη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «τα γυρίσματα για τον Έρωτα Φυγά τελειώνουν. Το σίριαλ θα τελειώσει κανονικά κατά τον Ιούνιο απλώς, επειδή παίζεται πια δυο φορές την εβδομάδα, έχουμε προχωρήσει πολύ και τελειώνουμε τα γυρίσματα με μια γλυκόπικρη γεύση» και πρόσθεσε: «Στο τέλος όμως θα μείνει μόνο η γλυκιά γιατί αγαπήθηκε πάρα πολύ το σίριαλ και μας ανταποδόθηκε γενναιόδωρα από τον κόσμο όλη η προσπάθεια που κάναμε. Νομίζω, λοιπόν, ότι τελικά αυτό είναι και που θα μείνει».

«Επομένως δεν θα συνεχιστεί και την επόμενη σεζόν;» ρώτησε ένας ρεπόρτερ για να αποκριθεί η Πέμυ Ζούνη ως εξής, στο απόσπασμα που προβλήθηκε στο Happy Day στον Alpha: «Όχι, κάθετα όχι. Ήταν από το κανάλι αυτό το κάθετα όχι. Τέλοσπαντων, από τους ιθύνοντες… Δεν ξέρω από πού. Εμείς μαθαίνουμε το αποτέλεσμα. Δεν ξέρω μια χαρά».



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ