2012-06-08 09:26:05
Φωτογραφία για ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΣΕ ΖΑΡΝΤΙΜ: ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΜΑΣΑΔΟ ΘΑ ΣΤΟΝ ΦΕΡΩ
Στις πρώτες μεταγραφικές συζητήσεις με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ, ο Μαρινάκης αναφέρθηκε στην περίπτωση του Πάουλο Μασάδο, τονίζοντας πως αν τον θέλει θα τον φέρει.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, μίλησε με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ για τους παίκτες που βρίσκονται στο στόχαστρο του συλλόγου από το τμήμα σκάουτινγκ και αναφέρθηκε στον άσο της Τουλούζ, Πάουλο Μασάδο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Πρωταθλητής, ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών είπε στον Πορτογάλο: «Τον Μασάδο τον κοιτάμε εδώ και μήνες και τον θεωρούμε καλή περίπτωση. Αν τον θέλεις, θα στον φέρω...».

Ο Ζαρντίμ από την πλευρά του επεσήμανε πως γνωρίζει τον παίκτη, έχει θετική άποψη και του αρέσει πολύ το γεγονός ότι μπορεί να αγωνιστεί σε τρεις θέσεις, καθώς – όπως και ο Ερνέστο Βαλβέρδε – προτιμά τους πολυθεσίτες ποδοσφαιριστές.

Η πρόταση του Ολυμπιακού για τον Μασάδο είναι 2 εκ. ευρώ στην Τουλούζ και συμβόλαιο ύψους 800.000 ευρώ στον παίκτη για τριετές συμβόλαιο. Η παραπάνω προσφορά θα ενεργοποιηθεί αν ο Ζαρντίμ ανάψει το «πράσινο φως» για την απόκτησή του.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ