2023-11-17 10:39:25
Φωτογραφία για Αν δεν θέλεις να μαγειρεύεις φάε αυτές τις 2 τροφές και χάσε βάρος
Οι γρήγοροι ρυθμοί στους οποίους ζούμε έχουν βάλει τις προσυσκευασμένες τροφές στην καθημερινότητα μας κάνοντας την πιο εύκολη. Οι επιλογές πλέον είναι πολλές και αρκετά γευστικές. Το ερώτημα είναι αν αυτές οι τροφές μπορούν να βοηθήσουν έναν άνθρωπο να χάσει κιλά όταν είτε δεν έχει χρόνο να μαγειρέψει, είτε δεν έχει διάθεση. Στα super market υπάρχουν πιο υγιεινές επιλογές που εξυπηρετούν όσους θέλουν να χάσουν βάρος αποφεύγοντας τον χρόνο και τον κόπο του μαγειρέματος.

Η Anna Cassidy, επιστήμονα τροφίμων, διαιτολόγο και διατροφολόγο, και ο Jesse Feder, personal trainer και διαιτολόγος, μοιράστηκαν τις γνώσεις τους σχετικά με τις προτεινόμενες προσυσκευασμένες τροφές που προετοιμάζονται εύκολα και συμβάλλουν στην απώλεια βάρους. Σύμφωνα με τους Cassidy και Feder, 2 εξαιρετικές επιλογές σε αυτή την κατηγορία είναι τα κονσερβοποιημένα φασόλια/φακές, καθώς και τα κονσερβοποιημένα ψάρια, τα οποία προσφέρουν πληθώρα διατροφικών πλεονεκτημάτων ενώ προάγουν τη διαχείριση του βάρους.


1. Φασόλια ή φακές σε κονσέρβα

Τα κονσερβοποιημένα φασόλια και οι φακές είναι αφανείς ήρωες στη σφαίρα της βολικής, υγιεινής διατροφής, ιδιαίτερα για άτομα που στοχεύουν να χάσουν κιλά χωρίς να ξοδέψουν πολύ χρόνο στην κουζίνα. Αυτά τα ευέλικτα όσπρια έρχονται προμαγειρεμένα και κονσερβοποιημένα, καθιστώντας τα απίστευτα βολικά για γρήγορη προετοιμασία γευμάτων. «Τα κονσερβοποιημένα φασόλια και φακές είναι μια εξαιρετική πηγή πρωτεΐνης και φυτικών ινών και είναι πολύ προσιτά. Μπορείτε να τα προσθέσετε σε σαλάτες, σούπες και μαγειρευτά ή να τα φάτε μόνα τους ως σνακ», λέει ο Cassidy στο She Finds.

2. Κονσερβοποιημένο ψάρι

Τα κονσερβοποιημένα ψάρια, όπως ο τόνος και ο σολομός, είναι ανεκτίμητοι σύμμαχοι για άτομα που θέλουν να χάσουν το περιττό βάρος χωρίς να ξοδεύουν πολύ χρόνο στην κουζίνα. Αυτοί οι προσυσκευασμένοι θησαυροί δεν είναι μόνο απίστευτα βολικοί, αλλά και γεμάτοι διατροφικά οφέλη. Ο Feder εξηγεί ότι «τα κονσερβοποιημένα ψάρια είναι μια εξαιρετική προσυσκευασμένη τροφή που κάνει καλό τόσο για την απώλεια βάρους όσο και για τη γενική υγεία. Μπορεί να σας βοηθήσει να παραμείνετε χορτάτοι για μεγάλα χρονικά διαστήματα χωρίς να θέλετε να τσιμπολογήσετε ή να φάτε υπερβολικά, κάτι που μπορεί να σας βοηθήσει να χάσετε βάρος. Επιπλέον, υπάρχουν υγιή ωμέγα-3 λιπαρά οξέα σε αυτά τα τρόφιμα που είναι εξαιρετικά για τη γενική μας υγεία».

Ο συνδυασμός πρωτεϊνών, υγιεινών λιπών και απαραίτητων θρεπτικών συστατικών σε κονσέρβες φασολιών/φακών και κονσερβοποιημένων ψαριών το καθιστά μια βολική και υγιεινή επιλογή για όσους αναζητούν μια απλή διαδρομή για τη διαχείριση του βάρους χωρίς να ξοδεύουν πολύ χρόνο στην κουζίνα.
πηγή
themaygeias
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ