2012-06-08 09:33:35
Φωτογραφία για ΑΓΡΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ 80ΧΡΟΝΗΣ ΣΤΗ ΠΑΤΡΑ
Μια ηλικιωμένη γυναίκα δολοφονήθηκε άγρια την Πέμπτη μέσα στο σπίτι της στην Πάτρα με κίνητρο πιθανότατα τη ληστεία. Η 80χρονη συνταξιούχος εκπαιδευτικός βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης από την κόρη της μέσα σε μια λίμνη αίματος, αφού οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δράστες της κατάφεραν τουλάχιστον 15 μαχαιριές, τραυματίζοντάς την θανάσιμα.

Αστυνομικές πηγές από την Πάτρα καταλήγουν από τα στοιχεία που έχουν συλλέξει στο συμπέρασμα ότι κίνητρο των δραστών ήταν κατά πάσα πιθανότητα η ληστεία, αφού η εικόνα του αναστατωμένου σπιτιού της άτυχης γυναίκας εκεί παρέπεμπε.

Ερωτήματα ωστόσο προκαλεί το γεγονός ότι στον πρώτο όροφο της μονοκατοικίας όπου διέμενε μόνη της η 80χρονη δεν υπήρχαν ίχνη παραβίασης ούτε στην πόρτα ούτε σε κάποιο παράθυρο. Ως προς αυτό, οι πηγές της αστυνομίας εικάζουν πως το θύμα άνοιξε η ίδια την πόρτα στο δράστη (ή στους δράστες), χωρίς να καταλάβει τι την περίμενε.

Η τραγωδία αποκαλύφθηκε το βράδυ της Πέμπτης, όταν η κόρη του θύματος πήγε στο σπίτι της μητέρας της, επειδή δεν μπορούσε να επικοινωνήσει μαζί της μέσω τηλεφώνου. Τόσο η κόρη όσο και ο γιος της 80χρονης τελούν σε κατάσταση σοκ, με τον γιο να απειλεί εκτός εαυτού ότι θα πάρει το νόμο στα χέρια του.

ΑΠΕ-ΜΠΕ
 
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ