2018-11-02 10:28:17
Φωτογραφία για Βικτώρια Καρύδα: Ξέσπασε σε θρήνο μετά την είδηση ότι ο άντρας της δολοφονήθηκε...
Τραγικό ήταν το παιχνίδι που έπαιξε η μοίρα στην ξανθιά καλλονή του "My Style Rocks". H Βικτώρια Καρύδα περπατούσε στην πασαρέλα της Athens Xclusive Designers Week, την ώρα που ο 46χρονος σύζυγός της, Γιάννης Μακρής, έπεφτε νεκρός από τις σφαίρες των εκτελεστών του, έξω από το σπίτι τους στη Βούλα, το βράδυ της Τετάρτης.

Σύμφωνα με την Espresso, ενώ η επίδειξη βρισκόταν σε εξέλιξη, μια αναστατωμένη γυναίκα έκανε την εμφάνισή της και προσπάθησε να μπει στον χώρο. Επειδή, ωστόσο, χρειαζόταν ειδική πρόσκληση, ο υπεύθυνος της ασφάλειας του εμπορικού κέντρου την εμπόδισε. «Πρέπει να βρω ένα μοντέλο. Θέλω να την ενημερώσω για κάτι πολύ σοβαρό που έχει συμβεί» του είπε τότε εκείνη και ο άνθρωπος ειδοποίησε αμέσως την ανώτερή του.

«Τι συμβαίνει;» ρώτησε εκείνη με τη σειρά της τη γυναίκα, η οποία φαινόταν να αγωνιά. «Πρέπει να βρω τη Βικτώρια Κα΄ρυδα» απάντησε. «Περί τίνος πρόκειται;» επέμεινε η υπεύθυνη του χώρου. «Πέθανε ο άντρας της» αποκρίθηκε εκείνη. Επιστρέφοντας από την πρώτη της εμφάνιση στην πασαρέλα, η Βικτώρια είδε μπροστά της τη φίλη της και έναν άνθρωπο από την ασφάλεια του συζύγου της. Πάγωσε http://www.tvnea.com
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ