2018-11-03 17:30:13
Φωτογραφία για Θρίλερ με σύλληψη στο “Ελευθέριος Βενιζέλος”! Ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου τη γυναίκα του στη Γαλλία
Ο «πρωταγωνιστής» της υπόθεσης που συγκλόνισε τη Γαλλία τις τελευταίες ημέρες, συνελήφθη το απόγευμα της Παρασκευής (02.11.2018) στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Πρόκειται για τον

Αφγανό Rafid A., ο οποίος φέρεται να σκότωσε την πρώην γυναίκα του, σε κεντρικό δρόμο της Μπεζανσόν.

Η 34χρονη Razia βρέθηκε άγρια δολοφονημένη το βράδυ της 30ης Οκτωβρίου. Όπως μεταδίδει η «Liberation», ο εισαγγελέας της Μπεζανσόν δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου ότι «από κάμερα ασφαλείας εντοπίστηκε ένα άτομο που ακολουθούσε το θύμα… Ύστερα από αξιοποίηση του υλικού, διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για τον σύζυγό της».

Ο 38χρονος κρατείται από τις ελληνικές αρχές μέχρι να εκδοθεί στη Γαλλία.

Η υπόθεση συγκλόνισε την πόλη

Η Razia, μητέρα τριών παιδιών, βρέθηκε άγρια δολοφονημένη το βράδυ της 30ης Οκτωβρίου, σε κεντρικό δρόμο της Μπεζανσόν. Σύμφωνα με γαλλικά ΜΜΕ, ο Rafid A. την ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου, με αρκετά χτυπήματα στον λαιμό και στον θώρακα, προκαλώντας της ρήξη αορτής.


Χθες, Παρασκευή, με πρωτοβουλία της ένωσης «Solidarité Femmes», 400 άνθρωποι συγκεντρώθηκαν στο σημείο, όπου βρέθηκε νεκρή για να αποτίσουν φόρο τιμής.

Προβολή εικόνας στο Twitter

Charlotte Baechler@Chach_Bchlr

À #besançon, une centaine de personnes est descendue dans la rue pour rendre hommage à Razia, tuée par son mari en pleine rue. Reportage @europe1 demain matin #E1weekend

10:02 μ.μ. - 2 Νοε 2018

7

Δείτε άλλα Tweet του χρήστη Charlotte Baechler
bloko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ