2018-11-06 10:08:19
Φωτογραφία για Το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο της ΕΣΠΕ Λάρισας και το Αστέρι του Στρατηγού Ζερβάκη!
Του Ηλία Προύφα

Χριστουγεννιάτικο δέντρο ετοιμάζεται να αγοράσει η Ένωση Στρατιωτικών Λάρισας, προκειμένου να στολίσει τα νέα της γραφεία, που θα πρέπει να της παραχωρήσει βάση νόμου, η 1η Στρατιά.

Στο περίμενε από μέρα σε μέρα οι ''χακί'' συνδικαλιστές της Λάρισας, οι οποίοι ευελπιστούν ότι, μέχρι τις γιορτές θα έχουν στεγαστεί σε χώρο του σχηματισμού.

Ο Στρατηγός Ζερβάκης όπως μαθαίνουμε έχει αναθέσει το θέμα στον Διευθυντή του Κώστα Κωτάκο, ο οποίος δεν υπάρχει περίπτωση να μη βρει λύση, αρκεί...να τον αφήσουν.

Η ενέργεια πάντως να αναλάβει ο Διευθυντής ΕΓΔ το θέμα, δείχνει το ενδιαφέρον του Στρατηγού, κάτι που χαροποίησε ιδιαίτερα το Δ.Σ της ΕΣΠΕΛ, με τον Πρόεδρό της Σμηναγό Θωμά Ντιντιό, να τονίζει με νόημα, πως εάν κάτι τέτοιο συμβεί μέχρι τις γιορτές, το αστέρι του δέντρου ανήκει δικαιωματικά στο Στρατηγό Ζερβάκη.

Εμείς να συστήσουμε χαριτολογώντας στον καλό φίλο Σμηναγό Θωμά Ντιντιό, για καλό και για κακό να αγοράσουν πλαστικό δέντρο, που στολίζεται και του χρόνου γιατί αν πάρουν φυσικό υπάρχει ο κίνδυνος να ξεραθεί αστόλιστο!!!
kranosgr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ