2018-11-08 18:05:13
Φωτογραφία για OPEN TV: Τα προβλήματα και η εκπομπή που αναβάλλεται για τρίτη φορά
Σε κατάσταση πανικού βρίσκονται στο OPEN TV καθώς ο σταθμός βρίσκεται περίπου 20 μέρες στον αέρα και τα τεχνικά προβλήματα παραμένουν και μάλιστα, τα περισσότερα από αυτά άλυτα.

Κι αυτό γιατί ακόμα και σήμερα δεν υπάρχουν κοντρόλ, αλλά είναι όλα προσωρινά στημένα μέσα σε βαν. Και σαν να μην έφτανε αυτό, κανείς δεν είναι σε θέση να γνωρίζει πότε θα αλλάξει αυτό καθώς απαιτείται πολύς καιρός για να έρθει ο εξοπλισμός από το εξωτερικό και τα νεύρα όλων έχουν γίνει κρόσια και κυρίως αυτά του μεγάλου αφεντικού που δίνει συνεχώς deadlines αλλά τίποτα δεν γίνεται, ενώ παράλληλα τα ποσοστά τηλεθέασης παραμένουν πολύ χαμηλά, χαμηλότερα κι από αυτά του EPSILON TV.

Μάλιστα, όσες αλλαγές κι αν έγιναν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων με την Ελλη Στάη στο σκηνικό δεν έχουν αποδώσει σε ποσοστά, τουλάχιστον όχι ακόμα, ενώ και οι ενδυματολογικοί περιορισμοί αποτελούν πρόβλημα καθώς οι παρουσιάστριες των ειδήσεων έχουν τρελαθεί στα ασπρόμαυρα και τα γκρι με αποκορύφωμα τη Λίνα Δρούγκα που τις προάλλες φόρεσε δυο φορές το ίδιο σακάκι.


Στο πλαίσιο αυτό και όλα τα προβλήματα άλυτα, η καθημερινή εκπομπή του Πέτρου Κουσουλού “Τop Story”, η οποία δεν ανήκει καν στο ενημερωτικό τμήμα, αναβλήθηκε εκ νέου με νέα αλλαγή που ήρθε σήμερα από το γραφείο τύπου του καναλιού. Επισήμως, υπήρχαν τεχνικά προβλήματα, όπως σε όλες τις εκπομπές, άλλωστε, και επίσης δεν ήταν έτοιμα τα σκηνικά της εκπομπής. Η πρεμιέρα πάει για τη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου.

tinasmess.gr-Τίνα Μεσσαροπούλου

http://www.tvnea.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ