2012-06-08 12:50:44
Φωτογραφία για Νέα από την Κρήτη
Στις φλόγες "τυλίχτηκε" σπίτι τα ξημερώματα

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε, τα ξημερώματα, σε σπίτι στα Χανιά. Υπό άγνωστες συνθήκες ξέσπασε η φωτιά στις 02.34 τα ξημερώματα σε σπίτι που βρίσκεται στην παλιά εθνική οδό Χανίων - Κισσάμου. Οι φλόγες προκάλεσαν φθορές ύψους 5.000 ευρώ, καίγοντας έπιπλα, ηλεκτρικά, ρούχα και ιματισμό, ενώ ευτυχώς δεν κινδύνευσαν λοι κάτοικοι του σπιτιού που βγήκαν έξω εγκαίρως.

Τα δύο οχήματα της Πυροσβεστικής με 4 άνδρες που έσπευσαν στο σημείο έσβησαν τη φωτιά περίπου 1,5 ώρα αργότερα.

------------------------------------------------------------------

Βρέθηκε ο "ποντικός" του γραφείου ... ένα χρόνο μετά

Ένας 20χρονος Αλβανός ήταν ο δράστης κλοπής που σημειώθηκε τον Αύγουστο του 2011

Με καθυστέρηση ... ενός χρόνου εξιχνιάστηκε υπόθεση κλοπής από το γραφείο ενός 29χρονου άνδρα. "Πλούσια" ήταν η "λεία" του 20χρονου Αλβανού, ο οποίος είχε μπει σε γραφείο, στο Ηράκλειο, το βράδυ της 1ης Αυγούστου του 2011, κι έκλεψε 160 ευρώ σε μετρητά, ένα κινητό τηλέφωνο, δυο ηλεκτρονικούς υπολογιστές, ένα laptop και μια φωτογραφική μηχανή, συνολικής χρηματικής αξίας 7.000 ευρώ.


Από την προανάκριση που διενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, προέκυψε ότι δράστης της αναφερόμενης αξιόποινης πράξης είναι 20χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας.

--------------------------------------------------------------------------

Νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του βρέθηκε Γερμανός φιλέλληνας

Οι εκτιμήσεις αναφέρουν ότι ο θάνατός του οφείλεται σε παθολογικά αίτια

Ένας γνήσιος φιλέλληνας , ο Γερμανός Klaus Eckhardt με συγγραφικό έργο για την ιστορία της Κρήτης, βρέθηκε νεκρός χθες το πρωί μέσα στο αυτοκίνητό του στην περιοχή των Γωνιών.

Ο 63χρονος Γερμανός ήταν λάτρης της Κρήτης και κάθε καλοκαίρι επισκεπτόταν το νησί. Βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του και ο θάνατος του σύμφωνα με την αστυνομία οφείλεται σε παθολογικά αίτια.

-----------------------------------------------------------------------------

Ο ... γεροντοσεβντάς τον έστειλε στο κρατητήριο!

"Ή θα ενδώσεις ή ... " είπε ο 86χρονος, στην 56χρονη γυναίκα που είχε προσλάβει για να φροντίζει την ηλικιωμένη σύζυγό του, και της έδειξε, με νόημα, μια καραμπίνα!

Ένα ... ιδιότυπο τρόπο για να φλερτάρει επινόησε ένας ηλικιωμένος άνδρας, ο οποίος δε δίστασε ... να δείξει την καραμπίνα του, στο "αντικείμενο" του πόθου του!

Ο λόγος για έναν 86χρονο άνδρα από τη Χερσόνησο, ο οποίος το τελευταίο διάστημα ζει στο σπίτι με την ηλικιωμένη σύζυγό του, η οποία αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, και μια 56χρονη γυναίκα από τη Βέροια την οποία ο άνδρας έχει προσλάβει για να φροντίζει τη σύζυγό του.

Όμως, φαίνεται πως στο μυαλό του 86χρονου ... μπήκαν άλλες ιδέες, με αποτέλεσμα η 56χρονη να καταλήξει στο αστυνομικό τμήμα Χερσονήσου καταγγέλλοντας ότι ο εργοδότης της της έκανε άσεμνες προτάσεις, μη διστάζοντας, μάλιστα, ακόμη και να την απειλήσει, εμμέσως!

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η γυναίκα, ο 86χρονος την προσέγγισε με έκδηλη ερωτική διάθεση, τολμώντας μάλιστα να τη θωπεύσει, ενώ διακρίνοντας απροθυμία εκ μέρους της 56χρονης, της έδειξε ... με απειλητικό τρόπο μία καραμπίνα που ο ηλικιωμένος είχε κληρονομήσει από τον πατέρα του και για την οποία δεν είχε άδεια.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 86χρονο, συνέλαβαν όμως και την 56χρονη σε βάρος της οποίας ο ηλικιωμένος υπέβαλε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση.
cretalive.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ