2018-11-10 20:25:41
Φωτογραφία για ΒΟΥΙΖΕΙ Η ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΡΟΖ ΣΚΑΝΔΑΛΟ: Σύζυγος μεγαλογιατρού τον τσάκωσε με χήρα «ασθενή» του
   ❱❱Εμβρόντητη η απατημένη με όσα συνέβαιναν στον χώρο εξέτασης 

   ❱❱Οι υποψίες της και το ντου στο ιατρείο! Είδε την ερωμένη του γυμνή να φορά μόνο τα δωδεκάποντα

Από την 

Εύα Παπαδάτου

          Ερωτικές αντιζηλίες, απιστίες και καβγάδες που θα ζήλευαν ακόμα και οι σεναριογράφοι της διάσημης σαπουνόπερας «Τόλμη και γοητεία» σκανδαλίζουν μια πόλη στην Αιτωλοακαρνανία.

           Ενας μεγαλογιατρός, ο οποίος επί τρεις και πλέον δεκαετίες έχει κουράρει εκατοντάδες πολίτες, πιάστηκε στα πράσα να κάνει άγριο σεξ μέσα στο ιατρείο του με την κατά 31 χρόνια μικρότερη ερωμένη του, η οποία μάλιστα είναι χήρα με δύο παιδιά και κόρη παπά! Η 28χρονη μελαχρινή δεν περνάει απαρατήρητη, καθώς δεν είναι απλώς καλλονή, αλλά αρέσκεται να κυκλοφορεί με γόβες στιλέτο που τονίζουν τη θηλυκότητά της!...       Ο 59χρονος γιατρός, που έχει χαράξει μία αξιόλογη καριέρα και έχει φτιάξει καλό όνομα, είναι παντρεμένος με ενήλικα παιδιά και όλα αυτά τα χρόνια δεν έχει ακουστεί ποτέ κάτι μεμπτό γι' αυτόν, παρά μόνο πόσο καλός επιστήμονας είναι
. Ομως πριν από λίγους μήνες το καλό του όνομα μπλέχτηκε σε μια «πιπεράτη» υπόθεση που τάραξε τα νερά της οικογενειακής του γαλήνης και προκάλεσε τριγμούς στην καριέρα του. Εως σήμερα, πολλοί από τους συμπολίτες του αδυνατούν να πιστέψουν ότι ο σοβαρός και ευγενικός γιατρός θα έπεφτε σε τέτοιο ολίσθημα.

            Ολα άρχισαν όταν η 55χρονη σύζυγός του αντιλήφθηκε αλλαγή στη συμπεριφορά του άντρα της, που τον τελευταίο καιρό ήταν αφηρημένος, απαντούσε απότομα στις ερωτήσεις της και αργούσε να επιστρέψει στο σπίτι μετά το ιατρείο. Ψύλλους στα αυτιά της έβαλαν κάποιες κλήσεις που είχε, στις οποίες για να απαντήσει έβγαινε στο μπαλκόνι. Ομως και κάποια γραπτά μηνύματα που έστελνε μέσα στη μαύρη νύχτα νομίζοντας πως όλοι κοιμούνται την έκαναν να τον παρακολουθήσει η ίδια.

         Ενα πρωί που ο 59χρονος δεν είχε ιατρείο ούτε νοσοκομείο, είπε στη γυναίκα του ότι είχε δουλειά στην τράπεζα και ενδεχομένως να αργούσε, γιατί υπήρχε πιθανότητα να δει κάποιους φίλους του. Η 55χρονη έγνεψε καταφατικά, αλλά, όταν εκείνος έφυγε, τον ακολούθησε προσπαθώντας να μην την αντιληφθεί.

Κόλλησε το αυτί της στην πόρτα

      Ο άντρας της πήγε γραμμή στο ιατρείο του και όχι σε κάποιο τραπεζικό υποκατάστημα, όπως της είχε πει. Τον άφησε να ανέβει και περίμενε απέξω περίπου είκοσι λεπτά, μήπως μπει και κάποιος άλλος. Οταν είδε ότι δεν ανέβαινε κανείς, άνοιξε την εξώπορτα της πολυκατοικίας όπου στεγάζεται το ιατρείο και, μόλις έφτασε έξω από την πόρτα, κόλλησε το αυτί της και αφουγκράστηκε προσεκτικά. 

          Το αίμα στράγγιξε από πάνω της όταν άκουσε τους υπόκωφους θορύβους που φοβόταν ότι θα άκουγε! Προσπαθώντας να σταθεί στα πόδια της, έβαλε σιγά σιγά το δεύτερο κλειδί του ιατρείου που είχε πάντα στην τσάντα της και μπήκε μέσα νυχοπατώντας. Προχώρησε με προσοχή από την αίθουσα αναμονής προς το δωμάτιο εξέτασης, όπου η πόρτα ήταν κλειστή. Οι ήχοι ηδονής ακούγονταν τώρα πιο δυνατά και καθαρά, παγώνοντας την απατημένη σύζυγο, η οποία, ωστόσο, οπλίστηκε με θάρρος και άνοιξε την πόρτα, για να έρθει αντιμέτωπη με τον ξαναμμένο άντρα της, ο οποίος βρισκόταν πάνω από μία νεαρή γυμνή γυναίκα που φορούσε μαύρα δωδεκάποντα!

          Η 28χρονη, που είχε ανέβει νωρίτερα στο ιατρείο με δικό της αντικλείδι και ήταν ξαπλωμένη στο κρεβάτι εξέτασης έχοντας πεσμένα ολόγυρά της τα μαύρα ρούχα της, αντιλήφθηκε πρώτη την απρόσμενη παρουσία και έσπρωξε τον εραστή της από πάνω της φωνάζοντας: «Πίσω σου!».

        Ο 59χρονος γύρισε απότομα και αντίκρισε εμβρόντητος τη σύζυγο και μητέρα των παιδιών του να στέκεται άναυδη, άσπρη σαν το πανί και να τους κοιτάει αποσβολωμένη. Πριν καλά καλά συνειδητοποιήσουν και οι τρεις τι είχε γίνει, η 55χρονη άρχισε να βρίζει τόσο τον άντρα της όσο και τη νεαρή ερωμένη του, την οποία μάλιστα γνώριζε καλά. Οι φωνές ακούστηκαν σε όλο το τετράγωνο και, επειδή το σημείο είναι πολυσύχναστο, πολλά μάτια είδαν την απατημένη να βγαίνει από την πολυκατοικία έξαλλη και κλαμένη. Την ακολούθησαν ο γιατρός και αργότερα η μαυροντυμένη χήρα με τις γόβες στιλέτο.

        Σε χρόνο μηδέν το ροζ σκάνδαλο έκανε τον γύρο της πόλης και των περιχώρων, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές οι συνέπειες των πράξεων του 59χρονου γιατρού, ο οποίος επανήλθε στα καθήκοντά του στο νοσοκομείο και το ιατρείο του, έπειτα από αρκετές μέρες απουσίας.

https://www.espressonews.gr/
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ