2018-11-13 12:19:59
Φωτογραφία για Μόνικα Μπελούτσι
 Στα 54 της χρόνια η Μόνικα Μπελούτσι παραμένει μια από τις πιο ποθητές γυναίκες του

πλανήτη. Έχοντας στο ενεργητικό της δύο γάμους, δύο διαζύγια και δύο κόρες (14 και 8 ετών) μιλάει για τους άνδρες της ζωής της, το νέο της έρωτα αλλά και την απόφασή της να μετακομίσει μόνιμα στη Γαλλία.

Η Ιταλίδα ηθοποιός άνοιξε την καρδιά της στο Paris Match και αρχικά ανέφερε ότι έχει επιλέξει να μένει μόνιμα στη Γαλλία παρόλο η ταυτότητά της είναι ιταλική. «Η Γαλλία είναι μια από τις πιο αγαπημένες μου χώρες και αυτός είναι ο λόγος που βρίσκομαι μόνιμα εδώ».

Η Μόνικα μετά το διαζύγιό της με τον Βενσάν Κασέλ δηλώνει και πάλι ερωτευμένη. «Μολονότι ο νέος μου σύντροφος έχει διαφορετική επαγγελματική ασχολία και ταξιδεύει συχνά εγώ περνάω υπέροχα μαζί του». Όσον αφορά το κεφάλαιο γάμος, η ηθοποιός, ευχαρίστησε δημόσια τους δύο άντρες της ζωής της για όλα αυτά που την δίδαξαν και όλα όσα ανακάλυψε για τον εαυτό της.

Η Μόνικα Μπελούτσι αποκάλυψε επίσης πώς πάνω όλα είναι τα παιδιά της. Μάλιστα αποκάλυψε πως παρόλο που δεν είναι και η καλύτερη μαγείρισσα του κόσμου τα παιδιά της και οι καλεσμένοι της δεν έχουν πεινάσει ποτέ. Της αρέσει να φτιάχνει μακαρονάδες και τιραμισού.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ